Egészség

A csalók is rárepültek a vízimentők adománygyűjtésére

Egy másik számlaszámot adtak meg az adománygyűjtéshez.

Pár napja a vízimentők adománygyűjtést indítottak a Facebookon, hogy meg tudjanak venni két használt mentőhajót. A kezdeményezésre sok felajánlás érkezett, szerda reggelig csaknem kétmillió forint gyűlt össze.

A Blikk vette észre, hogy Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata elnöke egy meglepő visszaélésről számolt be a Facebookján: egy nő egy másik számlaszámra várja a felajánlásokat, de a számlaszámnak semmi köze a vízimentőkhöz.

„Az ész megáll! Csalók a fedélzeten! Hamis számlaszám és Szentgyörgyi Rómeóra hivatkozik. Rómeó rendőrségi feljelentést tesz. Mi meg tájékoztatunk mindenkit, hogy csak a mi felületeinken található számlaszámot használja!”

– írja a vízimentők vezetője, aki az alábbi képernyőfotót is közzétette (a nevet mi takartuk ki):

Forrás: Facebook/Bagyó Sándor

A VMSZ elnöke mindenkit figyelmeztet, hogy a nő által közzétett számlaszámon nem ők gyűjtenek, ezért aki segíteni szeretne a mentőhajók megvásárlásában, az a vízimentők posztjában található számlára utaljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top