Egészség

Plasztikáztatná lányát a nő, aki szerint a csúnya emberek nem viszik semmire

Persze ez a fiaira nem vonatkozik, mert ők majd okosak lesznek.

Ha tanulságos, óva intő mese, akkor megértjük, hogy miért foglalkozik a brit bulvársajtó (is) egy olyan nővel, aki azt hazudta, súlyos depressziós, hogy így jusson támogatáshoz, többek közt egy ingyenes orrplasztikát is kikunyerálva magának.

A 37 éves Carla Bellucci most éppen a lánya életét teszi tönkre, ugyanis elmondta a The Sunnak is, arra spórol, hogy plasztikai műtétekkel szebbé varázsoltassa gyerekét. Szerinte ugyanis lánya nem a legélesebb kés a fiókban, nem úgy, mint fiai. Így aztán nem marad más, mint mellnövesztő, fenéknövesztő és -felemelő, szájfeltöltő, illetve orrplasztikát végeztetni rajta, ugyanis a csúnya emberek szerinte nem viszik semmire az életben.

Carla azt is elmondta, lánya rajong a Kardashian nővérekért, és szerinte influencernek kell lennie, ahhoz pedig tökéletes külső kell, amit el is kezdenek rajta kialakítani, amint elmúlt majd 16 éves.

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top