Egészség

Jószívű ismeretlenek adták vissza az életkedvét a gyógyíthatatlan beteg kisfiúnak

Rhys Williams bőre egy ritka genetikai rendellenesség miatt a legkisebb érintésre is leválik. Szülei még csak meg sem ölelhetik.
ritka betegség születésnap levél képeslap

Borzalmas betegsége miatt Rhys Williams képtelen járni, enni, szülei pedig meg sem ölelhetik anélkül, hogy azzal iszonyatos fájdalmakat ne okozzanak gyermeküknek. Érthető, hogy a kisfiú, akinek születésekor orvosai mindössze tíz évet jósoltak, egy kicsit belefáradt az állandó küzdelembe.

Ahogy az a 24.hu cikkéből kiderül, Rhys egy ideje teljesen elveszítette az élni akarását, édesanyja Tanya Williams elmondása szerint a szobájából sem hajlandó kimozdulni. Mindezt azért, mert utálja, ha megbámulják, ha sajnálják, vagy épp szánakoznak rajta. Kisfia romló lelkiállapotát látva Tanya úgy döntött, közelgő születésnapja alkalmából egyetlen dolgot ajándékoz neki: reményt.

Arra kérte ismerőseit és a jó szívű ismeretleneket, küldjenek képeslapokat Rhysnak, hogy azokból érezhesse az emberek szeretetét. És a kérés bevált: néhány nap alatt Rhys több mint háromezer levelet kapott, ennek köszönhetően pedig ismét mosolyog. A 24.hu cikkéből kiderül, a fiúnak egy barátja segít kibontani a leveleket, sőt fel is olvassa neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top