Egészség

Sértő edzőtermi hirdetés verte ki a biztosítékot

Egy edzőterem reklámszövege nagy vihart kavart a neten.

Mint ahogy mindenki, úgy Jessica Baudin-Griffin és 13 éves lánya, Bria is megszokták a hirdetéseket, amelyek üzenetekkel próbálják vásárlásra ösztönözni az embereket. Ám amit nemrég láttak az otthonuk, a kanadai Edmonton város egyik hirdetőtábláján, azon mindketten teljesen kiakadtak.

A tábla egy edzőtermet reklámozott, és a következő állt rajta: „Unod már, hogy kövér vagy, és csúnya? Próbáld ki az edzőtermünket, és legyél csak csúnya!”

A tábla másik oldalán pedig a következő szöveg volt olvasható: „Bárcsak minden olyan könnyű lenne, mint kövérnek lenni.”

A nő rettenetesen sértőnek találta a hirdetést, és az is rosszulesett neki, hogy a város vezetése egyáltalán engedélyezte azt az otrombaságot, ami a táblán áll. Ezért lefotózta, és megosztotta a Facebookon. A poszthoz leírta, hogy szerinte ez az üzenet egyáltalán nem jópofa és vicces, hanem sértő, és ráadásul a negatív testképet erősíti az emberekben.

A netezőket megosztotta a dolog: sokan teljes mértékben egyetértettek a nővel, mások viszont úgy gondolták, hogy egyszerűen csak túlérzékeny, és nincs humorérzéke.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top