Egészség

Megható videóval ünnepelte az apa ráktúlélő kisfiát

Mivel is ünnepelhetné egy koreográfus apa fia gyógyulását? Hát persze, hogy tánccal!

The Dancing Dad néven szerepel Kenny Thomas az Instagramon. A tánc mellett a legfontosabbak közt azt mondja el magáról, hogy férj és apa; mindene a kisfia, a négyéves Kristian.

Sajnos a kisfiú nem született egészségesen: már magzatkorában valószínűsítették nála a Down-szindrómát.

Amikor megkaptuk a diagnózist, az orvosok mintha halálos ítéletet mondtak volna ki. Nagyon sokszor odajöttek hozzánk, hogy talán elvetethetnénk Kristiant, mert agyi és szívproblémái is lehetnek” – idézi a 24.hu az édesanya, Josilyne szavait.

Születése után ráadásul Kristiannál olyan rendellenességet fedeztek fel, ami a leukémia kockázatát hordozta, másfél évvel ezelőtt pedig kiderült, hogy valóban megtámadta a betegség. Eddig öt kemoterápiás kezelésen esett át. Táncos-koreográfus édesapja a kórházi tartózkodása alatt gyakran táncolt neki, így próbálta felvidítani, és elterelni a figyelmét a nehézségekről.

A rögtönzött koreográfiákat sokszor fel is vették, és közzétették az Instagramon, amivel a férfi komoly rajongótábort gyűjtött.

Hatalmas eredmény volt, amikor végül „rákmentesnek” nyilvánították a kisfiút. Természetesen apa és fia ezúttal is együtt ünnepelt, és ezúttal is közös tánccal – Lil Mamma  egyik számára.

A netes közönség imádta ezt a produkciót is, és sokan bíznak a kis Kristian végleges gyógyulásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top