Egészség

Az egész város előbbre hozta a karácsonyt a rákos kislány miatt

Rendszerint Ariah Cook nagyszülei az elsők, akik ünnepi díszbe öltöztetik pennsylvaniai házukat. De ez nem egy szokványos év a család számára.
karácsonyfa

A 6 éves Ariah egy agresszív agydaganattal küzd. A kislány a nagymamájával él, akinek unokája gondozása mellett nem volt ideje arra, hogy ünnepi hangulatot hozzon otthonukba.

A város többi lakója azonban összefogott, hogy bármilyen ünnepről is legyen szó, megteremtsék a vidám hangulatot a környéken. A kezdeményezést elindítók, Jody Davidson és Amber Gray szórólapon kérték a többieket, hogy mindenféle ünnepi dekorációt helyezzenek ki, amit két napon belül meg is tettek a környékbeliek.

„Ő az egyik legvidámabb lány, akivel valaha is találkoztunk – mindig mosoly ül az arcán, és ez segít mindannyiunknak abban, hogy mi is mosolyogni tudjunk” – mondta Davidson, az egyik ötletgazda.

A kislány a múlt héten egyhetes kórházi kezelés után érkezett haza, ahol a helyiek már meglepetésekkel várták.

Imádja, hogy mindennap egy új dekoráció bukkan fel a városban – mondta Davidson. – Mivel az abszolút kedvence a karácsony, így a legtöbb dekoráció karácsonyi hangulatú, ráadásul a kedvenc színében, lilában. Nagyon élvezi, hogy a családja körülviszi a városon, hogy megnézhesse a fényeket és díszítéseket, és ez segíthet átvészelni a rosszabb napokat” – tette hozzá.

Itt megnézheted, milyen ünnepi hangulatban várta a város az agytumorral küzdő kislányt.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top