Egészség

Pokoli fogfájás miatt lett öngyilkos egy férfi

Több hetet kellett volna várnia arra, hogy kihúzzák a bölcsességfogát.

A 38 éves Anthony Hoskinst még áprilisban találták holtan southamptoni lakásában. Édesanyja elmondása szerint fiát hetek óta gyötörte már szörnyű fogfájás. Kétségbeesésében az asszony elkezdett pénzt gyűjteni fiának, hogy magánrendelőbe mehessen minél előbb. A beavatkozás ára egyébként nagyjából 1500 fontba került volna.

Anthonynak időközben erős fájdalomcsillapítót írtak fel, amire rendszeresen ivott is, hogy minél előbb kiüsse magát, és szabaduljon a szenvedéstől.

Márciusban azt mondta anyjának, egyszerűen nem bírja tovább a folyamatos fájdalmat. A nő kérte, tartson ki, mert még pár hétre szüksége van, hogy összegyűjtse a teljes összeget.

Április 3-án aztán, miután szokatlan mód napok óta nem hallott fia felől, értesítette a rendőrséget. A helyszínre vonuló rendőrök kénytelenek voltak betörni Anthony házába. A férfi holttestét a hálószobában találták meg. Felakasztotta magát.

A férfi megtört édesanyja azt nyilatkozta, a legborzasztóbb az egész történetben, hogy a fia halála miatt nagyjából annyi költsége lesz, amennyibe a fogászati kezelés került volna.

Fotó: Pixabay

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki-segélyszolgálatot.

 

Forrás: MetroThe Sun 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top