Egészség

Kvíz: hány kalóriát tartalmaznak ezek a finomságok?

„Á, csak bekapok pár falatot” – ismerős mondat, ugye? Pláne így, karácsony után... Most megtudod, mennyi energiát viszel be ennek szellemében a szervezetedbe, és mennyi testmozgás ennek az ára.

A karácsonyi és újévi tivornya után rengetegen fogadják meg, hogy az új évben másképp lesz minden, semmi süti és egyéb bűnös élvezet, most megmutatjuk a világnak, és főleg saját magunknak, hogy simán ledobjuk magunkról azt a 3-10-20 fölösleges kilót végre. Az újévi fogadalmunk ki is tart úgy január közepéig, amikor aztán megint beindul a mókuskerék, és szépen bedarálja a nagy elhatározásokat. Persze nem értjük, miért stagnál alattunk a mérleg, hiszen egész nap alig eszünk valamit, épp csak néha bedobunk pár falatot, nincs abban semmi rossz, hát pikk-pakk elégetjük, nem igaz? De nem ám! Hogy mennyire nem, az kiderül a most következő kvízből is, melyből megtudhatod, mennyi kalóriát tartalmaz néhány hétköznapi étel, és mennyit kell ahhoz mozognod, hogy ledolgozd.

Vágjunk is bele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top