Egészség

A házasságig tartogatta szüzességét, kiderült, hogy nem megy neki a szex

Évekig nem talált megoldást problémájára a fiatal nő.

Egy nő tartogatta magát férjének, ezért nem is sejtette, hogy gondokkal küzd szexuális téren – írja a Daily Star.

A 23 éves Stephanie Muller és férje Andrew egyházi közösségben ismerték meg egymást. Szerelmesek lettek, és a férfi hamar megkérte a New York-i szociális munkás kezét.

A nászéjszakán elég nagy meglepetés érte őket. A penetráció rész ugyanis nem ment. Ezek után ráadásul Stephanie egy olyan hüvelyi fertőzéssel küzdött, ami semmilyen gyógyszerre nem reagált.

A penetrációs problémával évekig nem fordult orvoshoz, lassan úgy éltek együtt férjével mint szobatársak. Négy év után vette rá magát, hogy nőgyógyászának elmondja, aki vaginizmust állapított meg nála. Ez egy inkább pszichés probléma, aminek lényege, hogy a gát és a hüvely izmai görcsös állapotba kerülnek, ami miatt a hüvelybemenet beszűkül.

Stephanie az ajánlott gyakorlatokkal, fájdalomcsillapítóval, férje együttérzésével és segítségével ma már kezeli a problémát, az intimitás pedig visszakerült az életükbe.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top