Egészség

Horrorvideó: házi fúrójával „gyógyította meg” törött fogát az apuka

A kreatív ausztrál apuka kényszerből lett saját maga fogorvosa, miután karácsonykor tört rá a kínzó fogfájás, amikor épp egyetlen fogorvosi rendelő sem volt nyitva a környéken.

A legrosszabbkor tört rá a fogfájás a 62 éves ausztrál apukára: épp a karácsonyi menü részeként felszolgált garnélát fogyasztotta, amibe szó szerint beletörött a foga. Bob Lowther miután belátta, hogy ebben az időszakban ki van zárva, hogy bármelyik fogorvosi rendelőt nyitva találja, úgy döntött, hogy maga oldja meg a problémát.

Bob, aki egyébként szociális munkásként egy helyi idősgondozó szolgálat egyik vezetőjeként dolgozik, előbb aludt egyet a fogfájásra, majd másnap arra ébredt, hogy a helyzet még súlyosabbá vált, miután a letörött fog éles széle az éjszaka során elvágta a nyelvét. Egész pontosan ezek után döntött a hályogkovácsolás, a csináld magad fogászat mellett.

A művelet folyamán egy olyan gyökköszörűvel „műtötte meg” magát, amelyiknek annyira kicsi a csiszolófelülete, hogy pont befért a száján. Az akció bármilyen horrorisztikusan is hangzik (mi a magunk részéről például egyáltalán, semmilyen körülmények közt nem ajánljuk, hogy bárki is nekiálljon otthon utánozni), Bob szerint végül teljes sikert aratott, a módszer tökéletesen működött: a fájdalom mind a fogban, mind a nyelvében megszűnt.

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, Bob igazi barkácsmesternek tartja magát, akinek egyik hobbija a lakásfelújítás. A családja általában nagyra értékeli, hogy nem kell szerelőkre költeni, miután apu mindent megjavít, ugyanakkor a fogas barkácsolás már Bob fiának is sok volt, aki csak annyival kommentálta a műveletet, hogy szerinte édesapja valószínűleg teljesen megőrült.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top