Egészség

Véraláfutások jelentkeztek az édesanya testén, pár nappal később elhunyt

Sarah a diagnózis után egy héttel, tragikusan fialaton hunyt el.

Tragikusan fiatalon, mindössze 22 évesen hunyt el egy anya néhány nappal azután, hogy a testén kialakuló véraláfutások miatt orvoshoz fordult. Sarah Armstrong stroke következtében halt meg, miután akut mieloid leukémiával diagnosztizálták.

Photo by Allie Smith on Unsplash

Sarah Armstrong Liverpoolban élt, és nemrég rejtélyes zúzódásokat, valamint influenzaszerű tüneteket észlelt magán, ezután látogatta meg az orvosát. Gyerekkori barátja, a 22 éves Danielle Johnson azt mondja, Sarah, aki egy kétéves kislány édesanyja volt, úgy hitte, sima influenzát kapott el, mivel kórházban dolgozott asszisztensként, igaz, a zúzódásokra nem tudott magyarázatot találni.

Az orvos vérvizsgálatot csinált, és már aznap felhívta az édesanyát a szörnyű diagnózissal. Öt nappal később Sarah már kemoterápiát kapott, de három napra rá, február 1-jén elhunyt. Barátja szerint a halálos diagnózis ellenére Sarah nagyon pozitív és erős maradt, kész volt szembeszállni a kórral. „Nem tudom elhinni, hogy a halála előtti este még együtt nevettünk” – mondta Danielle.

Tragikus halálát követően barátai egy adománygyűjtő oldalt hoztak létre, hogy megsegítsék Sarah kislányát és párját, valamint a temetési költségekre is összegyűjtsék a pénzt.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top