Egészség

Bemutatkozik a megújuló Bravos termékcsalád (x)

Te hogy iszod a kávét? Reggel az ágyban, ráérősen, hogy jól felkészítsen a napra? Sietve, útközben, a napi pörgés részeként? Vagy ebéd után, erősen, feketén, mint egy igazi olasz?

Mi magyarok szeretjük a kávét – és sokféleképpen isszuk. De, ami mindannyiunkban közös, hogy minél frissebb, annál jobb, vagyis szeretjük kávénkat frissen pörkölt, minőségi alapanyagokból főzni. Ehhez mindent megad nekünk a Bravos, az egyetlen magyarországi kávéüzemmel rendelkező kávémárka. A világ legminőségibb kávéfajtáiból készült termékeiket itthon pörkölik, hogy minél közelebbről, gyorsan eljussanak a kávéscsészédbe.

Idén ráadásul kívül-belül megújulnak a Bravos őrölt és szemes kávéi. A Bravos Classic a család legidősebb tagjaként a klasszikus ízek kedvelőit szólítja meg. Tradicionális pörkölésű, markáns karakterű, magas koffeintartalommal, ezért ideális mind az espresso, mind a hosszú kávé szerelmeseinek.  

Az új Bravos Classic Mild finom ízvilágát és harmonikus aromáját a világos, lágy pörkölésnek és a gondosan válogatott kávészemeknek köszönheti. Új termékünket a selymesebb kávéélményre vágyóknak ajánljuk, akik az összehangolt ízvilágot a nap bármely szakában élvezhetik.

A termékcsalád harmadik tagja a Bravos Classic Espresso, amely egy igazán olaszos aromájú kávé. Újdonságunk sokszínű ízvilágát, valamint telt esszenciáját a magas koffeintartalom és az intenzív pörkölés biztosítja.

A termékskála csomagolása is megújult, így, ha már ismered a márkát, a boltok polcain az új, modernebb kiszereléseket találod meg, mikor kedvenc kávédat keresed.

Tejeskávé, cappuccino, espresso… a Bravos megújult kávéi minden ízléshez tökéletes alapot nyújtanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top