Egészség

Ilyen is tud lenni a magyar egészségügy

A Diamonds Caféblog szerzőjének pozitív tapasztalata.

Számtalanszor írtam már, illetve osztottam meg rémtörténeteket a magyar egészségügy mély bugyraiból, most viszont saját történetet fogok elmesélni, amely a napokban zajlott le a családomban – írta a Diamonds Caféblog szerzője. 

„A kamasz gyermekem a napokban, kora esti órákban összeesett az utcán. Magas volt a páratartalom, hirtelen 32-33 fokos június döngetett és ő nem figyelt oda a folyadékbevitelre. Egyszerűen összecsuklott és nem volt ereje felállni. Mivel – hála ég – az eset közel történt a gyermekkórházhoz, a barátai egy része a hóna alá kapta és bevitte őt a kórházba, a többiek pedig minket, szülőket hívtak, hogy menjünk érte vagy hozzá. A kórházban hatan futottak hozzá. Bevitték őt soron kívül a vizsgálóba. Az egyik nővér a papírokat készítette elő, a másik az infúziót, miközben az orvos vérnyomást mért, EKG-ra kapcsolta, egy újabb nővér megitatta, és volt olyan is, aki megfogta a kezét, hogy ne féljen.”

Ha érdekel, hogyan végződött a blogger és gyereke története, kattints Diamonds oldalára.

(Kiemelt kép: 

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top