Egészség

Tapsviharral köszöntötték az ápolók a 94 éves koronavírusból gyógyult asszonyt

Bár a koronavírus leginkább a 80 év fölöttiekre jelent halálos veszélyt, azért vannak, akik idősen is meggyógyulnak.

Igazi tapsorkánnal vidították fel a 94 éves nénit, akit a Covid-19 diagnózisa után engedtek el a spanyolországi Sabadellben található Parc Tauli kórházból.

Bár a koronavírus leginkább a 80 év fölöttiekre jelent halálos veszélyt, azért vannak, akik idősen is meggyógyulnak. Illusztráció: Kim Ui Jin on Unsplash

Bár a koronavírus leginkább a 80 év fölöttiekre jelent halálos veszélyt, azért vannak, akik idősen is meggyógyulnak (Illusztráció: Kim Ui Jin on Unsplash)

A 94 éves asszonyt mindössze nyolc nappal a kórházba való felvétele után már haza is engedték. A videó tanulsága szerint állapota rendkívül jó, igaz, kis támogatás kell a járáshoz, de ez az ő korában egyébként is teljesen természetes.

Bár a koronavírus leginkább a 80 év fölöttiekre jelent halálos veszélyt, ez nem jelenti azt, hogy nem gyógyulhatnak ki a betegségből. Így történt ez egy 103 éves iráni nő esetében is, aki felépült a koronavírus-fertőzésből.

A meg nem nevezett nő egy hétig volt kórházban Szemnán városában, és miután teljesen rendbe jött, hazaengedték. Ezzel ő a második idős koronavírus-fertőzött Iránban, aki legyőzte a betegséget, előtte egy 91 éves férfi gyógyult meg az országban.

(GMA)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top