Egészség

Egyes vírusok ellen segíthetnek a gyógynövények (x)

Torokfájás, köhögés, orrfolyás? Védekezzünk gyógynövénykivonattal a megfázást, náthát okozó vírusok ellen! Gyerekeknek szirupban is adható.

Figyelem!

A koronavírusra cégünknek – ahogyan jelenleg senkinek a világon – nincs adekvát ellenszere! A cikkben bemutatott gyógyszerkészítmény nem hatékony a koronavírus ellen.

Világjárvány ide vagy oda, a megfázás, nátha sem marad tétlen (x)
Igaz, óvodába, iskolába nem járnak a gyerekek, és mostanában a játszóterek, ligetek sem zsúfoltak, a megfázás, a nátha ilyenkor is lecsaphat.1 A világjárvány valójában a legrosszabbkor érkezett, hiszen tünetei összemosódhatnak a nátha, influenza jellegzetességeivel.2 Mivel az egyszerűbb náthát is nagyrészt vírusok okozzák, a szezonális légúti fertőzések a laikusok számára könnyen összekeverhetők az enyhe lefolyású koronavírus fertőzés tüneteivel.2

A szülők persze aggódnak. Nemcsak a nagyszülőkért, de a gyerekekért is, hiszen az ő immunrendszerüket is ostrom alá veszik a különféle megbetegedésekért felelős kórokozók. A „semmi bajom, csak egy kis megfázás” kezdetű mondatok most érvényüket vesztették, sokan félnek, vannak, akik szoronganak ebben a világot érintő járványos helyzetben. Ezért is fontos, hogy a náthás tünetek megjelenésekor azonnal cselekedjünk. Ha egyszer csak fájni kezd a torkunk, ha köhögni kezd a gyerek, vagy orrfolyást észlelünk, fő a gyorsaság, hiszen hadseregnyi vírus állhat a tünetek mögött. De semmi nincs veszve, mert a növényi hatóanyagok között van néhány, amely a megfázást, náthát vagy influenzát okozó, egyes légúti vírusok ellen fejt ki jelentős hatást. Ilyen gyógynövény a dél-afrikai muskátli, amelynek speciális kivonata, az EPs 7630® igen hatékony ezekben az esetekben.3 Ez a kivonat található meg a Kaloba® nevű növényi gyógyszerben. Szedése éppen ezért csökkenti a tünetek súlyosságát, lerövidíti a betegség időtartamát, mert megakadályozza az egyik leggyakoribb, náthát, megfázást okozó vírusfertőzést okozó szezonális influenza „A” vírustörzsek – mint például a H1N1 és a H3N2 – szaporodását. 3, 4, 5

Kifejezetten gyerekek számára készült a fogbarát alkohol- és cukormentes Kaloba® szirup, mivel recept nélkül kapható, 6 éves kor felett bátran alkalmazható! 6 Ha már gyógyszert kell beadnunk a kicsiknek, könnyítsük meg a dolgukat, egy kanálnyi szirup, és mehet minden tovább.

Bővebben a Kaloba®-ról »

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

S-082-kaloba-PR cikk-2020-apr

Irodalom:
1.    A Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának tájékoztatója az influenza figyelőszolgálat adatairól, Magyarország, 2020. 12. hét
2.    Is it allergies, the flu or the coronavirus? How to tell the difference. By AJ Willingham, CNN. Updated 2021 GMT (0421 HKT) March 12, 2020
3.    Matthys, 2016, EPs 7630 in Acute Respiratory Tract Infections –A systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials.
4.    Michaelis et al. Investigation of the influence of EPs® 7630, a herbal drug preparation from Pelargonium sidoides, on replication of a broad panel of respiratory viruses. Phytomedicine 2011.
5.    Theisen, Müller. EPs® 7630 an extract from Pelargonium sidoides roots, exerts anti-influenza virus activity in vitro and in vivo. Antiviral Res 2012.
6.    Alkalmazási előírás: Kaloba szirup: 2019. június 25.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top