Egészség

Ez a bátor cica pók módjára mászik a plafonon

Mióta felfedezte magának a szuper mennyezeti mászóhelyet a macska, rendszeresen felmegy oda.
macska fára mászás

A macskák szeretnek magas dolgokra felmászni, ami nem kis fejtörést okoz a cicatulajdonosoknak a lakásban. Egy Peewee nevű fiatal macska azonban minden fajtársán túltesz: pók módjára felmászik mindenhová.

Először csak a hűtő tetejére kapaszkodott fel, de aztán meglátta a plafont, és elhatározta, hogy azt is meghódítja. Pókembert megszégyenítő ügyességgel csimpaszkodott a magasban:

Gazdája elképedt, amikor észrevette, hova küzdötte fel magát a kedvence. Ráadásul ez nem egyszeri alkalom volt: mióta a macska felfedezte magának a szuper mászóhelyet, heti rendszerességgel felmegy oda. Még sosem esett le, sőt, a mennyezeten kapaszkodva meg is tud fordulni.

Peewee-t három hónapos korában fogadta örökbe a gazdája, és ahogy azt a mászószenvedélye is mutatja, nagyon játékos, energikus cica. Imád a gazdájával játszani, és természetesen alig várja, hogy valami új dologra mászhasson fel.

(The Dodo)

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Olvass még kalandos életű cicákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top