Egészség

A bolíviai kisfiúk hagyták, hogy megcsípje őket a fekete özvegy, hátha belőlük is Pókember lesz

Három bolíviai testvér azután került kórházba, hogy hagyták, megcsípje őket a fekete özvegy: ettől remélték, belőlük is Pókember lesz.
A fekete özvegy csípésétől várták a gyerekek, hogy Pókember lesz belőlük.

A 8, 10 és 12 éves fiúk Chayanta városában élnek, és mindannyian vállaltan a Marvel-univerzum, és ezen belül is a Pókember, Peter Parker hatalmas rajongói. Azt viszont már/még nem értették meg, hogy ez csak egy fiktív, a képzelet szülte történet.

Innen jött az ötlet, hogy a Pókember hősének mintájára elérik, hogy megcsípje őket egy fekete özvegy, amit akkor találtak, mikor a család juhait legeltették. A csípéseket követően azonban nem szupererő, hanem fájdalmas testi tünetek jelentkeztek, köztük izomfájdalom, görcsök és magasba szökő pulzus. Ez nem csoda, miután a fekete özvegyek csípése hihetetlenül mérgező, tizenötször erősebb, mint például egy csörgőkígyóé.

Ugyanakkor a legtöbb felnőtt, akit megcsíp egy fekete özvegy, különösebb sérülést nem szenved, ami ezzel szemben a gyerekek esetében végzetes lehet. A fekete özvegyek egyébként maguktól nem agresszívek, csak abban az esetben támadnak, ha védekezésre kényszerítik őket. A pókot, aki a fiúkat megmarta, a gyerekek ezúttal egy bottal ingerelték.

Az anyuka sokkot kapott, amikor meglátta a síró fiait, akik produkálták az említett tüneteket, és gyorsan a Chayanta egészségügyi központba vitte a gyerekeket. Innen a La Paz-i központi gyermekkórházba vitték őket, ahol szerencsére jól reagáltak a gyógyszeres terápiára. 5 nap alatt helyrejöttek, és hazamehettek a családjukhoz.

(via)

Ennyire veszélyes a fekete özvegy:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top