Egészség

Árverésre bocsátaná vasalódeszkáját a makói tornatanár

A befolyt összeg felhasználásáról diákjai dönthetnek.
tornatanár vasalódeszka úszás

Mára szinte mindenki hallott annak a makói tornatanárnak a történetéről, akit vicces videója miatt büntetett meg a tankerület.  A márciusi karantén első napjaiban készített felvételen a nívódíjas tornatanár egy vasalódeszkán tanítja úszni a gyerekeket. 

Az MTI szerint a tankerülettől kapott tájékoztatás alapján a videó miatt szülői bejelentés érkezett a tankerülethez. A tankerületi központ arra hivatkozott, hogy a videóban látható gyakorlat balesetveszélyes, ha azt a gyerekek utánozni akarják, és hogy a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ emiatt döntött úgy, hogy munkáltatói intézkedéssel él, értsd: elvették Vezsenyi László csoportjait, és a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexének és a NAT-nak a tanulmányozását is előírták neki.

A férfi mellett többen kiálltak, a botrány nyomán a tankerületi vezető lemondott, most pedig az RTL Klub Híradóból kiderült, hogy árverésre bocsátja az elhíresült vasalódeszkáját, a befolyt összegből pedig tanítványainak venne tanszereket, vagy ha a diákok úgy döntenek, állatmenhelynek adnák a pénzt. 

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Így hatott ránk a karantén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top