Egészség

Búcsúzik Müller Cecília és az Operatív Törzs: nem lesz több sajtótájékoztató

Bár Magyarországról nem tűnt el a koronavírus-járvány, a veszélyhelyzet megszűnt, így Müller Cecília és az Operatív Törzs utoljára tartott sajtótájékoztatót.

A mindennapjaink részévé váltak az Operatív Törzs sajtótájékoztatói, ahol a vírussal kapcsolatos statisztikák és hírek elmondása mellett életvezetési tanácsokat is kaptunk az ország új nagymamájától, Müller Cecíliától. Kétségtelen, hogy a járvány csillapodásával a sajtótájékoztatók egyre laposabbak lettek, de attól még furcsa lesz az élet nélkülük, bár inkább jó értelemben. A Pénzcentrum beszámolója szerint ugyanis most utoljára tartott sajtótájékoztatót Müller Cecília és az Operatív Törzs, hacsak nem tér vissza a koronavírus a második hullámmal. Ne legyen így!

Müller Cecília tájékoztatja a sajtót

Müller Cecília tájékoztatja a sajtót

Az Operatív Törzs 113 napja működik, és bár sajtótájékoztatók nem lesznek, a munkájukat továbbra is végezni fogják. Az utolsó sajtótájékoztatón egyébként ismét sok-sok statisztika elhangzott, de ezekkel most senkit nem fárasztanánk, adjuk át inkább magunkat a Müller Cecília iránti nosztalgiának.

Best of Müller Cecília:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top