nlc.hu
Egészség

Emu csípte meg a koronavírusos Bolsonarot

Emu csípte meg a koronavírusos brazil elnököt, Jair Bolsonarot

A koronavírus-szkeptikus brazil elnököt akkor csípte meg egy emu, amikor kertjében madáretetés közben tartott sajtótájékoztatót. Jair Bolsonaro épp arról beszélt, hogy milyen elviselhetetlen számára a karantén.
Emu - Fotó: Pixabay

Jair Bolsonaro a beszámolók szerint akkor szenvedte el az erélyesebb emucsípést, amikor kertjében kezéből az állatokat etette. Brazília elnökének végül komolyabb baja nem esett, miután a kertjében a madáretetéssel egybekötött rendhagyó sajtótájékoztató során megtörtént a baleset.

A dél-amerikai ország első embere az emucsípést megelőzően azzal került be a hírekbe, hogy ő is elkapta a koronavírust. A brazil kormány akkor sem vezetett be komolyabb szigorításokat, miután rengetegen elkapták az országban a koronavírust. Így Brazíliában nem véletlenül szabadult el a járvány.

Bolsonaro egyébként az újságíróknak most arról panaszkodott, hogy mekkora szenvedés számára idejét a házi karanténban tölteni, folyton szeretne valahova menni.

(via)

Mindeközben a koronavírus Brazíliában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top