nlc.hu
Egészség

Panasz a mentőautó miatt

Elképesztő: panaszt tett egy férfi, mert felverte a port a 10 éves gyerekhez siető mentőautó

A panaszos szerint a beteghez siető mentőautó felverte a port a Margit körúti villamosmegállóban, amikor ráhajtott a sínekre.
Balesetbe torkollhatott Rogán Cecília esküvője

Meglepő ok miatt tett panaszt a mentőkre egy 60 év körüli férfi a múlt héten. Azt kifogásolta, hogy a beteghez siető mentőautóval felverték a port az egyik Margit körúti villamosmegállóban, ahol ő várakozott – számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebookján.

A mentők kivizsgáltak az ügyet, és kiderült, hogy a mentők akkor egy 10 éves gyerek segítségére siettek, azért hajtottak fel a sínekre. Arra is fény derült, hogy a mentősofőr jól megválasztott sebességgel, szirénázva, kürtszóval jelezve haladt át a megállóban, ahol a várakozók hátralépve jelezték, hogy észrevették a mentőt, és segítik a haladását.

„A vizsgálat megállapította továbbá hogy az egység mindenre kiterjedő körültekintése, a biztonságos sebesség és a legnagyobb jószándék nincs arányban a felvert por mennyiségével, ezért az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk”

– írja a mentőszolgálat.

A mentők egyébként perceken belül a helyszínre értek, és példás ellátást nyújtottak a kritikus állapotban talált gyereknek. Ennek köszönhetően köszönhetően végül stabil állapotban szállították kórházba a kisfiút.

Még több elképesztő dolog, amivel a mentők találkoznak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top