Egészség

Túl melege van mostani maszkja alatt? A megoldás, mely megváltoztatta a…(x)

A média előrejelzései szerint ez a nyár égetően forró lesz, mivel a hőmérséklet várhatóan 40 °C-ig emelkedik majd.

Ezen túl a jelenlegi járványügyi helyzet és a pandémia lefolyása semmi jót nem sejtet, így úgy néz ki, hogy egész nyár folyamán maszkot kell majd viselnünk. Már most is, mikor még semmilyen igazán komoly hőhullámot sem tapasztaltunk, gyakran halljuk, hogy a maszkok viselése már néhány perc üzletben, postán, bankban vagy tömegközlekedési eszközön töltött idő után elviselhetetlenné válik.

Hallott már a szelepes maszkokról, melyekben szabadon lélegezhet és egyúttal nagyon kényelmesek is?

Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)Vigyázat! Tegyünk lépéseket a második hullám megfékezésére!

Ahogy a járvány első hulláma mutatta, a maszkok viselése a járvány elleni küzdelem egyik legerősebb fegyverének bizonyult. Fontos, hogy újra együtt lépjünk szembe az új fenyegetéssel, és szigorúan kövessük a kompetens szervezetek előírásait. A maszkok beltérben és elviselhetetlen hőségben történő viselése néha valóban lehetetlen küldetésnek tűnik, de vannak olyan megoldások, melyek könnyebbé teszik, hogy az idei nyáron is átessünk – mely a meteorológusok szerint rendkívül forró lesz.

Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)Szelepes maszk, mely megkönnyíti a légzést.

A hagyományos modellekkel a test hőmérséklete a maszk viselése helyén szignifikánsan nagyobb mértékben növekszik, és ennek számos negatív hatása lehet testünkre. Ezt megerősítette a “Védő Arcmaszkok Hatása a Humán Hőmérsékletszabályozásra” című oxfordi tanulmány is (forrás: https://academic.oup.com/annweh/article/56/1/102/166254). Viszont, mint mindig, megfelelő megoldást találtak a maszkgyártás terén is! A szakemberek kifejlesztettek egy speciális higiéniai maszkot 5 szűrőréteggel és egy beépített szeleppel, mely jelentősen megkönnyíti a légzést, míg az alapanyag különösen kényelmes és szellős, és úgy tervezték, hogy megvédjen bennünket a külső hatásoktól.

További információ a szelepes higiéniai maszkokról itt érhető el.

Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)Maszk, amely alatt jelentősen kevesebbet izzad majd

Egy olyan beépített szeleppel rendelkező higiéniai maszk, melyet egyre több ember használ, a hosszú távú megoldások egyikének bizonyult, ezek között is az egyetlen olyannak, mely sokkal könnyebbé teszi Önnek a légzést, szembeszáll a hőséggel és jelentősen kevesebb izzadással jár. A maszkokat kifejezetten a forró nyári napokra tervezték, mivel azok öt szűrőrétegből, továbbá olyan kényelmes és rugalmas anyagból készültek, mely lélegzik, de ugyanakkor megfelelő védelmet nyújt.

A beépített szeleppel rendelkező higiéniai maszkok a következő linken érhetőek el: https://bit.ly/higieniai-maszk

Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)Javasolt megoldás a nyárra

A szelepes higiéniai maszk:

·       Megkönnyíti a lézgést

·       Enyhíti az izzadást

·       Védelmül szolgál a külső behatásokkal szemben

·       5 szűrőrétegből készül

·       Mosható

·       Kényelmesen illeszkedik az arcra

·       Rendkívül kényelmes viselni

·       Kiváló lezárást biztosít

 

Gyakran halljuk az embereket panaszkodni, hogy milyen kibírhatatlan ellenállni a hőségnek és benn maradni! Hogy lehetetlen a maszk alatt lélegezni! Hogy amíg viseljük a maszkot a szemüveg állandóan bepárásodik! Hogy az üzletben majdnem háromszor olyan intenzív az izzadás!

Ezek a válaszok nagyon is valószínűek, mivel megfigyelhetjük, hogy a legtöbb ember olyan maszkot használ, mely teljesen elfedi az arcot, de ugyanakkor a szűrés nem úgy működik, ahogyan kellene. A megoldás a szelepes maszkban rejlik, melynél az orr környéke plusz párnázást kapott, a rugalmas és bőrbarát belső réteg pedig teljes kényelmet biztosít.

A beépített szeleppel rendelkező higiéniai maszkok a következő linken érhetőek el: https://bit.ly/higieniai-maszk

5 szűrőréteg a védelemért

Öt hatékony réteg biztosít megfelelő védelmet és ugyanakkor meggátolja, hogy nyálcseppek vagy orrváladék kerüljön a környezetbe. Az első réteg a nagyobb részecskék kiszűréséről gondoskodik, míg a középső három réteg és a külső réteg a kis részecskéket szűri ki. Az 5 szűrőrétegből álló kiváló védelem, és a folyamatos légzést biztosító szelep e maszk alapvető komponensei, melyek biztosítják, hogy Ön frissnek, ellazultnak és biztonságban érezhesse magát, amikor a maszkot viseli.

Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)

 

 

Egy olyan maszk, mely teljesen kényelmes viseletet biztosít, itt elérhető.

Most már Magyarországon is kapható

Ha nem követjük a kompetens szervezetek utasításait és nem viselünk maszkot beltérben, a saját egészségünket és mások egészségét is veszélyeztethetjük. Kétségkívül a szelepes higiéniai maszkok jelentik a megoldást! A maszkokat kényelmes viselni, a légáramlás folyamatos, és a speciális tervezésnek, a kényelmes zárásnak és a rugalmas orrnyereg kiképzésnek köszönhetően tökéletesen igazodik az archoz.

A világon az egyik olyan online áruház a kevesek közül, amely a trendi arcmaszkok első készleteit meg tudta szerezni, egy hazai webáruház. Ez a típusú maszk ezen a címen érhető el: https://bit.ly/higieniai-maszk

Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)
Megoldás Önnek, szeretteinek, mindannyiunknak!

Életünk normál rendje fenekestől felfordult. Ami tegnap még normális volt, ma már nem az. Alkalmazkodnunk kell az új helyzethez, közös lépéseket kell tennünk, és találékonnyá kell válnunk. Valahogyan meg kell tanulnunk élni az új korona világban! Együtt meg tudjuk csinálni! Kizárólag felelősségünk tudatában, a szabályok tiszteletben tartásával és a maszkok okos megválasztásával fogunk tudni mindannyiunk jólétéről gondoskodni. Ez viszont nem csak a megfelelő védelemről szól, hanem sokkal inkább arról is, hogy átgondoljuk a maszkok viselésének egyéb aspektusait is. A szelepes maszkok elősegítik a légzést, szignifikánsan csökkentik az izzadást, és megelőzik az arc túlhevülését.

További információ a megfelelő szelepes higiéniai maszkokról itt érhető el.

Nehéznek érzi a lélegzést a jelenlegi maszkjában? Megoldás: a szelepes maszk (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top