Egészség
Szponzorált tartalom

A természet a te oldaladon áll – gyógyhatású készítmény a női egészségvédelemért (x)

Nagyszüleink is jól tudták, a gyógyfüvekben orvosságra lelnek. Az ember ősei számára csak a természet kincsestára állt rendelkezésre, ha valamijük fájt, vagy sérült. Nem ismerték a gyógyszereket, vagy az orvoslást, de megtalálták az állat- és növényvilág esszenciáit, melyek segítségükre voltak. A növényi részekkel, virágokkal és nedvekkel való gyógyítás végig fennmaradt a történelem folyamán, és a modern kor is számtalan különleges megoldást kínál.

A modern társadalomban is sokan fordulnak a gyógyfüvek, virágok és gombák hatásai által a népi gyógyászathoz, mert nem szeretnék a szervezetüket kemikáliákkal terhelni addig, amíg nem muszáj. A növények a keleti gyógyászatban például a masszázs részét is képezhetik, Angliából a Bach-virágterápia terjedt el, míg hazánkban több ember nevéhez is fűződnek a gyógynövényekből előállított teák és tinktúrák.

 

Növényi esszencia a nők egészségéért

A Herbafulvo gyógynövényi komplex megalkotását is az emberek növényekbe vetett tudása hívta életre, méghozzá egy magyar agrármérnöknek munkája által: Mester Károly alkotta meg ezt a növényi esszenciát, ami elképzelései szerint a modern kori ember és annak problémáiból kialakuló betegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére szolgálhat.

Táplálkozásunk, életvitelünk sokat változott az elmúlt évtizedekben, túl sok a feldolgozott étel, a tartósítószerek, amikhez evolúciósan nem is feltétlen tudott adaptálódni a szervezet. Könnyen megborul a természetes egyensúly, a megfelelő tápanyagok, nyomelemek és vitaminok nem a kellő mennyiségben jutnak be a szervezetbe, az immunrendszer pedig nem megfelelően működik.

A természet a te oldaladon áll - gyógyhatású készítmény a női egészségvédelemért (x)

Ennek az érzékeny egyensúlynak a visszaállításában segíthet a Herbafulvo ital, melyet főként a keringési-, az emésztési szervrendszer panaszai esetén, a máj és a vese védelmében javasolják fogyasztani, de a rákmegelőző kutatásokban is használják, mivel serkenti a védekező fehérvérsejtek termelődését, erősíti az immunrendszert, és a növényi összetevők a gyulladások ellen hatnak. A fuvolsav-L-arginin összetevője miatt a hajszálerek oxigénellátásának növelésével jótékonyan hathat a vérnyomásra is, csökkentheti a fáradékonyságot, a menstruációs panaszokat, az ingerlékenységet, segíthet a vércukorszint normalizálásában, gyulladáscsökkentő hatása jótékony hatású lehet a mozgásszervi, reumás panaszokra, és a szépségre is hatást gyakorol, mivel méregtelenít, és a bőrt mint védelmi vonalat regenerálják is természetes összetevői.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top