Egészség

1 millió forintot ad a család annak, aki megtalálja az eltűnt Alzheimer-kóros asszonyt

A 60 éves Alzheimer-kóros nő a Miskolchoz tartozó Görömbölyön; az élettársa házából ment el, azóta nincs nyoma.

Végső elkeseredésükben 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel az egy hónappal ezelőtt eltűnt Kovács Marietta hozzátartozói annak, aki megtalálja az Alzheimer-kórban szenvedő nőt – írja a Borsonline.

Eltűnz alzheimer kóros asszony

Még mindig kereseik az eltűnt tanárnőt (Fotó: illusztráció, Pixabay)

A 60 éves Alzheimer-kóros nő a Miskolchoz tartozó Görömbölyön, az élettársa házából ment el, azóta nincs nyoma. Három éve diagnosztizálták nála az Alzheimer-kórt, azóta egyre romlik a memóriája. Családja attól tart, hogy eltévedt és nem talál haza. 

Eltűnt Alzheimer kóros asszony

Forrás: Borsonline

A kereséshez a debreceni, a nyíregyházi és a miskolci kutyás mentőcsapatok is csatlakoztak, ismerősei pedig plakátokat ragasztottak ki a környéken.

A lap úgy tudja,  hogy a pincesoron, ami nem messze van a családi házuktól, egy hölgy találkozott Mariettával, aki útbaigazítást, segítséget kért tőle.

A közelben van erdő és bányató is, azokat szintén átkutatták, de nem találtak semmit a rendőrök. Bár egy hónap eltelt, bízom benne, hogy valahol meglesz. Ezért is ajánlottunk fel egymillió forintos nyomravezetői díjat, ugyanis nagyon hiányzik – tette hozzá megtörten István.

Tudj meg többet a betegségről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top