Egészség

Pumped Gabo beteg lett, és ettől kistérségi Coelhóvá változott

39 fokos láz kellett ahhoz, hogy új irányt adjon a kortárs egzisztencialista filozófiai iskoláknak.

Gondoljon bárki bármit Pumped Gabóról, azt biztosan nem lehet ráfogni, hogy hiányzik belőle az önreflexív, létösszegző, a saját gyarlóságával el- és leszámoló alanyi költő. Most például ezt posztolta Instára lázasan fetrengve. Nem is emelünk ki semmit, megsértenénk a textus gondolatiságát, ha hozzányúlnánk, egyben tessék hát fogyasztani.

View this post on Instagram

Mindig akkor látjuk meg valaminek az értékét, amikor már nincs, jelenleg 39 fokos lázzal fekszem az ágyban, olvasgatok, netflixezek. Semmi étvágyam, szedem a vitaminokat. Jó lenne lemenni edzeni, szolizni, intézni a dolgaimat. Ez az év edzés szempontjából eddig nekem kuka, három hete elindult egy rendszer, minden reggel felkeltem és lementem edzeni, motiváltan. Eddig tartott. Gyerekek, az hogy ide születtünk, egészségesek vagyunk, nincs háború, van kaja, nyitva vannak a konditermek a szolik, fodrászok, természetesnek vesszük, de nagy kincs!!! Ha le tudtok menni edzeni és szolizni, tegyétek meg helyettem is szívvel lélekkel ♥️💪🏽

A post shared by Pumped Gabo (@pumped_gabo) on

Jobbulást és kitartást, Gabo! (Gabó?)

Még több Pumped

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top