Egészség

Elindult a Richter Anna Díj harmadik pályázati időszaka (x)

A Richter Anna Díj kreatív pályázat zsűrije december 1-ig várja azokat az újszerű ötleteket, amelyek megvalósulása innovatív módon járulna hozzá az oktatás vagy egészségügy fejlődéséhez, minőségi változást hozna a területen dolgozók hétköznapjaiba.

Elindult a Richter Anna Díj harmadik pályázati időszaka (x)
A Richter Gedeon Nyrt. társadalmi szerepvállalásának egyik legrangosabb programjának keretein belül eddig tíz projekt valósult meg az elmúlt két évben, összesen 40 millió forint anyagi támogatásból. Október 13-án pedig elindult a hiánypótló kezdeményezés harmadik évada a pályázati időszak meghirdetésével.

A zsűri tagja Rúzsa Magdi énekesnő is, akinek fontos, hogy az éneklés mellett számára értékes ügyek mellé álljon. Szerinte azért érdemes pályázni a Richter Anna Díjra, mert a győztesek elképzeléseiből itt valóság lesz. „Pár év múlva elmondhatjuk, hogy egy-egy kis gondolatszikrából mennyi minden jött létre! Ez egy olyan pályázat, amibe kár nem belevágni, kár nem beküldeni az ötleteiteket. Üljetek le, találjátok ki, mivel tennétek jobbá környezetetek életét, és higgyetek abban, bármi megvalósítható, csak akarni kell!” – üzeni Rúzsa Magdi mindenkinek, aki a pályázat benyújtásán gondolkozik.

Elindult a Richter Anna Díj harmadik pályázati időszaka (x)
A Díjra maximum 5 fős, nők által vezetett csapatok jelentkezhetnek orvos, egészségügyi szakdolgozó, pedagógus vagy kutató, valamint gyógyszerész kategóriákban. A zsűri kategóriánként 3-3 csapatot juttat a döntőbe, ahonnan 1-1 csapat nyeri el a zsűridíjat. A nagyközönség online szavazattal választja ki az összesen 12 döntős közül a közönségdíjast. A Richter Anna Díjjal együtt mind az öt díjazott csapat egyenként 4 millió forintot kap a nyertes pályázatban részletezett projektterv megvalósítására.

Beküldési határidő: 2020. december 1.

Elindult a Richter Anna Díj harmadik pályázati időszaka (x)
A pályázati kiírás a www.richterannadij.hu oldalon található, a pályamunkák feltöltésére is ezen a honlapon keresztül van lehetőségetek. Ha van egy jó, innovatív ötletetek és nektek is szívügyetek a fejlődés, küldjétek el pályamunkátokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top