nlc.hu
Egészség

Pincérnőből szextanácsadó

Elvesztette munkáját, szextanácsadó lett a nudista anyuka

Molly Spock szívesen beszélget a szexről, szívesen műveli is, így kézenfekvő volt, hogy ebbe az irányba indul el.

Molly Spock a koronavírus-járvány miatt elveszítette pincérnői állását, de hamar feltalálta magát, és szextanácsadónak állt, illetve emellett jógát is oktat. Sőt, professzionális ölelő is egyben, ez azt jelenti, hogy vendégeit szorosan megöleli, mert mint tudjuk, az ölelés jót tesz a testnek és a léleknek is.

Molly Spockről emellett azt is érdemes tudni, hogy nem szívesen hord ruhákat, hanem a nudizmus híve. Korábban persze csak otthonában meztelenkedett, de miután 2009-ben ellátogatott egy nudista üdülőhelyre Palm Springsben, azóta nem zavarja, ha idegenek is vannak körülötte. Állítása szerint akkor érzi magát a legjobban a bőrében, akkor önazonos, amikor nem visel semmit, írja a Yahoo.

Elárulta azt is, nem zavarja, ha mások megbámulják, és reméli, ők is kedvet kapnak a meztelenkedéshez. Hozzátette, sokkal magabiztosabbnak érzi magát, ha nincs rajta semmi, hiszen nincs semmi rejtegetnivalója. És az sem zavarja, hogy a teste már nem olyan, mint húszéves korában, nem olyan feszesek a mellei, nem olyan lapos a hasa és egy-két ránc is megjelent az arcán. Sőt, most már annyira komfortosan érzi magát meztelenül, hogy van, hogy egy szál semmiben nyit ajtót, és igen, erre persze nem mindenki számít, egy pizzafutár állítólag egyszer eldobta az ételt, amit a kezében tartott, amikor Molly csupaszon fogadta.

De mit szól ehhez partnere? Louisnak kapcsolatuk elején elmondta, hogy szívesen meztelenkedik, és azóta állítólag a férfi is rákapott az ízére, szívesen fürdőzik vagy túrázik ő is egy szál semmiben. Hároméves lánya, Joey pedig olyan mint a sok korabeli kislány, szeret öltözködni és a sminktermékekkel játszani.

meztelen nő

Fotó. Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top