Egészség

Milyen Police parfüm illik hozzád? (x)

A kompromisszumokat nem ismerő, lendületes márka parfümjeiben az is izgalmas, hogy megtalálhatod az egyéniségedhez leginkább passzoló illatot, és a kedveseddel illatpárt is választhattok magatoknak.

Igazi sikersztori a Police parfümök története. Egyénre szabott, energikus, ellenállhatatlan illatokat kreáltak, amelyekhez illatpárt is alkottak. Így a férfi és a nő ezzel is kifejezheti az egymáshoz tartozását.

Ezt a vonalat viszi tovább a tökéletességig csiszolva a POLICE TO BE Exotic Jungle illatpár, ami egzotikus szigetekre, vadregényes erdőkbe visz bennünket a nagyváros helyett, és egy új, izgalmas utazásra szólít.

POLICE TO BE Exotic Jungle: ha érzéki és merész vagy

Olyan, mint egy színes ruhákba öltözött, délies kisugárzású nő: azonnal leveszi az embert a lábáról. Ebben az illatban csodálatos, tiszta, botanikai minták kerülnek előtérbe. Az illatcsalád florientális, citrom esszencia, feketeribizli, szilva fejjel, jázmin és heliotróp szívvel és velúr, pacsuli, vanília alappal.

A POLICE TO BE Exotic Jungle Woman parfüm illata olyan merész és érzéki, mint a viselője. Vonzó és meglepő. Tökéletes választás olyan nők számára, akik szeretik túllépni a határaikat, szeretik a színeket, a mintákat, és nem félnek felvállalni a véleményüket, imádnak a figyelem középpontjában lenni.

Milyen Police parfüm illik hozzád? (x)
A vad divatirányzatokra jellemző erőteljes és hangsúlyos színek díszítik az üveget is. Az ikonikus TO BE koponya új dimenziót nyit az egzotikus dzsungellel. A trópusi szigeteket és a vadon növő erdőket képviseli, a burjánzó érzelmeket és a temperamentumot.

Férfi párja a POLICE TO BE Exotic Jungle for Man, amely a merészséget és érzékiséget citrusos-fás-fűszeres illattal emeli ki, maga a csábítás és erő jelképe. A fej: bergamott, madarin, bors, zöld akkordokkal, a szív alma és rózsa, az alap pedig vetiver, cédrus, szantál és pézsma.

POLICE TO BE Sweet Girl a kedves vadócoknak

A POLICE TO BE Sweet Girl az egyszerre merész és édes lányoknak készült, akik bátran követik a legújabb divatot, öltözködésükkel kimutatják érzéseiket, nem félnek viselni a divatshow-k legextrémebb darabjait sem. Ugyanakkor nőcisek és imádják a csillogást, a púderes színeket, a babarózsaszínt, az erőteljes pinket.

A Sweet Girl ezért kapott pink glitterrel borított koponya formájú üveget, ami orientális-virágos-gyümölcsös illatot rejt, a fejjegyben bergamottal, fekete szederrel, naranccsal, a szívjegyben ciklámennel, karamellel, jázminnal, az alapjegyben ámbrával, pacsulival, kasmírfával.

Milyen Police parfüm illik hozzád? (x)
Párja a POLICE TO BE Bad Guy virágos-orientális-aromatikus illat. „Rossz fiúknak”, vagyis a bevállalós, provokatív férfiaknak szól. Az üveg az elmaradhatatlan koponyaforma határozott, maszkulin, fémesen fekete színben.

POLICE TO BE Tattooart az extrémitást kedvelő nőknek

A POLICE TO BE Tattooart a szabadságot, a néha extrém módon megnyilvánuló önkifejezési vágyat és az erős személyiséget közvetíti. A modern nőiességet és a csábító erőt egyesíti. A karizmatikus nők parfümje a virágos, púderes, gourmand, fás, gyümölcsös illattal.

A tetoválás a személyiség meghosszabbítása, az identitás erőteljes megjelenítése egy letörölhetetlen szimbólum, amely a viselője valódi személyiségét fejezi ki. A rózsa a tetoválások királynője, a szépséget, a szenvedélyt és az élet rejtélyét képviseli.

Almavirág, frézia, szilva, juharszirup alkotja fejet, jázmin, kandírozott ibolya, vadrózsa, heliotróp a szívet, szantálfa, cédrusfa, mályvacukor akkord, pézsma az alapot.

Milyen Police parfüm illik hozzád? (x)
Férfiaknak szóló párja a POLICE TO BE Tattooart For Man meghatározó, fás-aromás illattal. Azoknak a férfiaknak alkották, akik szeretik a szabadságot, és vállalják a kockázatot. A fej: verbéna, kardamom, feketeribizli. A szív: levendula, muskotályzsálya, aromás akkord. Az alap: borostyán, ambroxan, tonkabab.

POLICE TO BE Woman: ha divatőrültnek tartod magad

Az extravagáns és elbűvölő POLICE TO BE Woman azokat a nőket jelképezi, akik imádják a divatot, nyitottak minden újra, szeretik a látványos ruhákat és kiegészítőket. Dögös, friss, gyümölcsös illatkombináció zöldalma, mandarin, és lime fejjel, frézia, jázmin, és kandiscukor szívvel, valamint cédrusfa, szantálfa és ámbra alappal.

Férfiaknak szóló megfelelője a POLICE TO BE (Or Not To Be) . Tökéletes választás annak, aki egy erős és karakteres márka mentén keresi az eredetiséget, és illatával tükrözni szeretné személyiségét és életmódját. Nem akar trendeket és stílusokat követni, hanem ő maga akar lenni a trend és a stílus. A páfrányos, borostyános illatcsaládba tartozó parfümben a fejet szicíliai citrom, szikrázó grapefruit, granny smith alma alkotja, a szívet mediterrán rozmaring, indiai lótuszvirág, írisz , vaz alapot kasmírfa, indonéziai fehér pacsuli, pézsma.

A POLICE TO BE The Queen a titokzatos nőknek

Csábító, misztikus nőies parfüm, mely a citrusfélék illatával önbizalmat sugároz.

Erő utáni vágy, meglepő megjelenés és magabiztos aura. Ez a hármas a POLICE TO BE The Queen koncepció három alappillére. Káprázatos megjelenésű nőknek készítették, akik szeretik kiemelni finom, egyedi stílusukat.

Természetesen a POLICE TO BE The King a párja, ez a fuzser-ámbrás parfüm, ami nem kevésbé erőteljes és egyedi, mint a férfi, aki viseli. Erő utáni vágy, meglepő megjelenés és magabiztos aura – ez a koncepció három alappillére. A fejillat domináns alkotóelemei a szerecsendió, a kardamom, a szicíliai citrom, a babérlevél, a szívé a borostyánfa, a kasmírfa, a levendula és a fekete üröm, az alapot pedig a pacsuli, a szantálfa és a vetiver határozza meg.

A POLICE TO BE Rose Blossom azoknak, akik szeretnek csábítani

Üvege két klasszikus elemnek, a koponyának és a rózsának a kombinációja – a divat világában is közkedvelt motívum az együttes használatuk. Sokféle jelentéssel bírnak: a koponya az örökkévalóságot, a változást és a misztériumot képviseli; a virág pedig az életet és az örömet szimbolizálja. A kettő pedig az erőteljes, magával ragadó személyiséget ábrázolja.

A POLICE TO BE Rose Blossom parfüm virágos illata egyszerűen rabul ejtő. A fejet a mandarin és a körte, a szívet a jázmin, a heliotróp, a gardénia, az édesgyökér adja, az alap szantálfa, cédrusfa, ámbra, vanília, pézsma keveréke. Csábító aromák csábítást kedvelő nőknek.

A POLICE TO BE Rebel a Rose Blossom férfi párja, a lázadó, amit a punk mozgalomból elterjedt tarajos frizura fejez ki az üvegen. A fás, fűszeres, gyümölcsös, aromatikus, ámbrás illatcsalád által meghatározott parfüm az erős, provokatív férfiakat szólítja meg. Tökéletes választás ehhez a fejillatban a grapefruit, az ibolyalevél és a pikáns szerecsendió; a szívben a zsálya, vizes akkord, narancsvirág jelenik meg, az alapban pedig az ámbra, a vetiver és a pézsma.

A POLICE TO BE Miss Beat a modern szellemiséget képviselőknek szól

A design – fejhallgató a parfümös üvegen –, amely a fiatalok életében nélkülözhetetlen kellékek egyikét mutatja meg, ezzel hangsúlyozza a modern szellemiséget és a szabadságot. Színeiben a popvilágra jellemző élénkség dominál.

A virágos-gyümölcsös illatcsalád a gyöngyvirág-kókuszvirág-feketeribizli fókuszú fejjel ráerősít a frissességre, fiatalságra, modern szellemiségre a POLICE TO BE Miss Beat parfümben. A szívet barack, rózsa, heliotróp, az alapot kasmírfa, fás-ámbrás akkord, vanília alkotja.

A POLICE TO BE Mr Beat Férfiaknak ugyanezt a koncepciót testesíti meg: a trendi, energikus fiatal férfiak illata. A fejillat az almának, a bergamottnak és a kardamomnak köszönhető, a szív a levendulával, vizes akkorddal, pacsulival operál, az alapban a vetiver, a bőr akkord, a cédrusfa kap hangsúlyt.

Te melyik típusba tartozol? Kiválasztottad már?

Az illatokat megtalálod kedvező áron a dm üzleteiben és online a www.dm.hu, illetve a www.lovebrands.hu oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top