Egészség

Csődbe ment a lengyel ex-államfő, Lech Walesa

A rendszerváltó Lengyelország szupersztár államfője, a kőkemény hajógyári villanyszerelő, Lech Walesa csődöt jelentett. Szerinted magyar politikussal előfordulhat hasonló?

A Nobel-békedíjas lengyel ex-államfő, Lech Walesa egy lengyel lapnak, a PolsatNewsnak elmondta, annyira rottyon van anyagilag, hogy még karácsonyi ajándékot sem tudott venni szeretteinek – effektíve csődbe ment.

Bár aktív politikusként komoly bevételekhez jutott,

sokak életét finanszírozta a bevételeiből.

Mostanra viszont teljesen visszavonult, miközben unokáinak elege van az ő politikai tevékenységéből, “inkább csendben ülök az asztalnál, alig vesznek észre, vitatkoznak, de az én régi dolgaimról nem beszélnek”. Walesa mindent megtesz, hogy elkerülje a kovidot: hordja a maszkot, és leginkább otthon tanyázik: “Már összepakoltam, az én koromban már a túlvilágról várom a híreket” – mondta lelkiállapotáról.

A volt elnök nagy fogyása amúgy folyamatosan téma

a lengyel bulvár számára: az ex-elnök megpróbálja tartani az elért kilókat, sokat biciklizik. És persze, a csőd dacára, mint lehet, be akarja oltatni magát a fertőzés ellen is. 

Ami itt van, tiszta csőd:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top