nlc.hu
Egészség

Elküldték a gyógyszertárból a maszk nélkül vásároló Bruce Willist

Kidobták egy patikából Bruce Willist, mert nem volt hajlandó maszkot húzni

A 65 éves akciósztár egyébként az exfeleségével karanténozik.

A Page Six számolt be róla, hogy Bruce Willis még hétfőn tért be egy Los Angeles-i patikába, ahol azonban nem volt hajlandó maszkot viselni. A lap értesülései szerint a gyógyszertárban tartózkodó többi embert alaposan felháborította a sztár, aki ráadásul egy kendőt viselt a nyakában, amit semmiből sem állt volna felhúzni az arcára. 

A 65 éves színészt végül a patikusok szólították fel, hogy ha nem hajlandó maszkot húzni, akkor inkább távozzon. A sztár így is tett, még a vásárlást sem fejezte be. A lap megkereste Willis sajtósát, aki azonban nem kommentálta az esetet. 

Bruce Willis nem volt hajlandó maszkot húzni

A 65 éves Bruce Willist nem izgatta, hogy másokat is veszélyeztethet (Fotó: Getty Images)

Los Angeles, illetve a környező Los Angeles megye egyébként a kaliforniai koronavírus-krízis epicentruma, ahol már több mint tízezer életet követelt a Covid-19. 

Bruce Wilis egyébként a járvány miatt jelenleg volt feleségével, Demi Moore-ral, illetve felnőtt gyerekeivel, Scouttal, Rumerrel és Tallulah-val tölti ideje nagy részét. 

További sztárhírek az nlc-n:

  • Kiszel Tünde megszavaztatta a követőivel, hogy milyen frizurát csináltasson
  • Rubint Réka elmagyarázta, miért nem került karanténba a külföldi útja után
  • Mexikóból jelentkezett be Szorcsik Viki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top