Egészség

Jó döntés a magyar gyógyszer – gyógyíthatjuk a testünket, és támogathatjuk a hazai gazdaságot (x)

Te is az internetet bújod, ha fáj valamid és azonnal szabadulni akarsz a tünetektől? Laikusként sajnos nem könnyű eligazodni, ha valamilyen egészségügyi panaszra keressük a megoldást. Nem árt tisztában lenned azzal, milyen kivételezett helyzetben vagyunk Magyarországon, hiszen többnyire van lehetőségünk, hogy magyar gyógyszerrel gyógyuljunk, ugyanakkor érdemes minden esetben szakember segítségét kérned a gyógyszerek kiválasztásakor.
Balla Sándor (balról), Kereszty György, Richter Gedeon és Wolf Emil a magyar gyógyszergyártás ikonikus alakjai közé tartoznak

Balla Sándor (balról), Kereszty György, Richter Gedeon és Wolf Emil a magyar gyógyszergyártás ikonikus alakjai közé tartoznak

Bármilyen egészségügyi tünetet is tapasztaljunk magunkon, rögtön enyhíteni akarunk rajta. Háromból ketten azonnal az internetet kezdik böngészni a megoldás érdekében. Az emberi szervezet működése azonban a legtöbbször sokkal bonyolultabb annál, mint hogy laikusként magunk döntsük el, mire lehet szüksége. Ma már több ezer termék, és gyógyszer közül választhatunk, mégis kevesen tudják, hogy a magyar gyógyszeripar szinte minden betegségre kínál hatékony és megbízható terápiát.

Jó döntés a magyar gyógyszer - a testünket, a gazdaságot és a bolygót is óvhatjuk (x)A hazai gyógyszergyártók által forgalmazott gyógyszerek mögött magyar munka, sikeres kutatás, világszínvonalú gyártás és minőségbiztosítás áll. Mindez ráadásul több mint 100 éve. Elsősorban – de nem kizárólag – olyan egészségügyi panaszokra választhatunk magyar gyógyszert, amelyek a hazai társadalmat leginkább sújtják: szív- és érrendszeri megbetegedésekre, daganatos betegségek kezelésére, anyagcserezavarokkal kapcsolatos kórképek kezelésére és idegrendszeri megbetegedésekre is tudnak hatékony terápiát javasolni. Ráadásul Magyar Gyógyszer vásárlásával nemcsak a saját egészségünkért, hanem a magyar gazdaságért is sokat tehetünk, hiszen ezzel több száz hazai vállalkozás biztos megélhetését tesszük lehetővé.

Jó döntés a magyar gyógyszer - a testünket, a gazdaságot és a bolygót is óvhatjuk (x)
A tájékozódásban sokat segíthet a Magyar Gyógyszer Védjegy, amelyet szigorú feltételrendszernek megfelelő cégek helyezhetnek el termékeiken. Kizárólag arra a gyógyszerre kerülhet fel a Magyar Gyógyszer Védjegy (lajstromszám: 215 069), amely magyar forgalomba hozatali engedéllyel rendelkezik és legalább egy további, Magyarországhoz szorosan kapcsolódó, kutatás-fejlesztési vagy gyártási tevékenységgel összefüggő, külön szabályzatban lefektetett feltételnek megfelel.

Internetes böngészés helyett kérd ki szakorvos, háziorvos vagy gyógyszerész véleményét, aki a tüneteid alapján meg tudja mondani, milyen gyógyszerre és milyen adagolásra van szükséged. Annak érdekében pedig, hogy a terápia sikeres legyen, tartsd be az előírt adagolást és a szakemberek tanácsait. Ne feledd: fontos, hogy minden gyógykészítményt pontosan úgy alkalmazz, ahogy az orvos és a betegtájékoztató előírja, vagy azt a gyógyszerész javasolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top