nlc.hu
Egészség

Brazil plasztikai sebész TikTok-videói

Emberi bőrrel és zsírral táncolt a plasztikai sebész, felfüggesztették

Az orvosi kamara kezében van a sorsa, engedélyét is elveszítheti.

Felfüggesztettek egy São Pauló-i plasztikai sebészt állásából, miután feltöltött pár TikTok-videót, amelyben a koreográfia része volt a páciensekről leoperált bőr és zsír – írja a LADBible. A furcsa az egészben az, hogy nem most kezdte: Caren Trisoglio Garcia már hónapok óta erre használja TikTok-csatornáját, emiatt a Plasztikai Sebészek Brazil Társasága már ki is zárta soraiból, de a fiatal nő folytatta a „tartalom” megosztását.

Az egyik videón az látszik, hogy egy hatalmas darab zsír- és bőrszövetet tart a „mai trófea” felirattal, egy másikon egy zsák emberi zsírral táncol. Még némi ismeretterjesztés is belefért: odaírta azt is, melyik adag zsír honnan származott, például a mellről vagy az alkarról. Videót inkább nem mutatunk, ebből a kellően kiblőrözött képből kiderül, hogyan is nézett ki mindez.

Caren Trisoglio Garcia plasztikai sebész

Forrás: TikTok/Caren Trisoglio Garcia

A plasztikaisebész-társaság megállapította, hogy öt szabályt is megsértett a nőt, például azt, hogy pácienseik testrészeit, szöveteit még az ő engedélyükkel sem szabad nyilvánosan mutogatni. A sebész – akinek majdnem 650 ezer követője van TikTokon – jelenleg a helyi orvosi kamara ítéletére vár; ők függesztették fel, ha bűnösnek találják, el is vehetik az engedélyét.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top