Egészség

Jól tudjuk: az egészség a legnagyobb kincs mindenki számára! (x)

Kedvenceink esetében az egészség fenntartásához nemcsak a kiváló táplálás fontos, hanem hogy a külvilágban leselkedő „láthatatlan” veszélyektől is megóvjuk házi kedvencünket.

A bolhák és kullancsok rendkívül veszélyesek háziállatainkra nézve, hiszen számos betegséget hordoznak. Emellett kiemelten fontos a folyamatos védelem megléte a belső élősködők ellen is.

Az állatgyógyászati készítmények egyszerű megrendelésére és megvásárlására hoztuk létre a Fressnapf Egészségközpontot, ahol az elérhető termékek mindegyike előzetesen bevizsgált készítmény, amelyek elsősorban az élősködők elleni harcban segítenek, és nyújtanak védelmet.

Jól tudjuk: az egészség a legnagyobb kincs mindenki számára! (x)

Így a Fressnapf áruházakban kedvence eledelével egyidőben tudja megvásárolni az olyan nem receptköteles, de csak állatorvos által kiadható állatgyógyászati termékeket, amelyek ezen kívül csak állatpatikákban hozzáférhetőek. Áruházainkban felkészült szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a kedvence számára a legmegfelelőbb külső élősködők elleni készítményt, illetve a teljeskörű védelem érdekében segítséget nyújtanak a féregtelenítő készítmény kiválasztásában is.

A Fressnapf Egészségközpont gyógyászati készítményeit megrendelheti a Fressnapf áruházak bármelyikében személyesen; vagy akár az egeszsegkozpont.fressnapf.hu oldalon történő online előrendelés indításával, mely során kiválaszthatja, melyik Fressnapf áruházban szeretné átvenni a terméket. Rendelése mindkét esetben néhány napon belül megérkezik az Ön által választott Fressnapf áruházba, melyről kollégáink SMS-ben értesítik.

A Fressnapf Egészségközpontban megrendelhető termékek között megtalálhatóak a bolhák, kullancsok, szúnyogok és legyek elleni teljeskörű védelmet nyújtó repellens állatgyógyászati készítmények, valamint a leggyakrabban választott féregtelenítő készítmények kutyák és macskák számára.

A Fressnapf tavaszi ajánlatának keretében most a Cestal féreghajtó tabletták 20% kedvezménnyel  vásárólhatóak meg a Fressnapf Egészségközpontban 2021. május 9-ig.
A Cestal Plus és Cestal Cat rágótabletta a kutyák és macskák legtöbb bélféreg-fertőzöttségének kezelésére alkalmas féreghajtó készítmény, mely bármely életkorban alkalmazható, kisebb és nagyobb kedvencek számára is. Többféle kiszerelésben kapható a Fressnapf áruházakban és az egeszsegkozpont.fressnapf.hu weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top