nlc.hu
Egészség

Szívinfarktust kapott a vízilabdaedző

Tanítványai szeme láttára halt meg Robi bácsi, a vízilabdaedző

„Robi bácsi nem mozog, segítségre van szüksége!” – kiáltották a tanítványok, miután észlelték, hogy az edzőjük nem ad életjelet.

Szívinfarktust kapott Molnár Róbert vízilabdaedző, miközben éppen edzést tartott a gyerekeknek – írta meg a tragikus eseményt a Blikk. Pedig a foglalkozás, ahogy mindig, ezúttal is jó hangulatban kezdődött, az elején semmi sem utalt rá, hogy rémálommá válhat. Az 59 éves edző a Polo Academy Budapest 13-14 éves fiataljait trenírozó Molnár a játékosaival együtt bemelegítő hosszokat úszott a medencében, mikor rosszul lett.

Tanítványai szeme láttára halt meg Robi bácsi, a vízilabdaedző

Fotó: Pixabay

„Robi bácsi nem mozog, segítségre van szüksége!” – hangzott el kétségbeesetten több tanítvány szájából, miután észlelték, hogy az edzőjük nem ad életjelet.

A mentőszolgálat megerősítette: hiába érkezett gyorsan a segítség a helyszínre, s próbálkoztak az újraélesztéssel, már nem lehetett megmenteni Molnár Róbertet. Halálát szívinfarktus okozhatta.

Molnár Róbert, aki játékosként többször is meghívást kapott a válogatott keretébe, 1994-ben szerezte meg az edzői végzettséget. A Polo Academy Budapest szakmai stábját 2015 óta erősítette, emellett rendszeresen vízilabdázott a Vidám Vízilovak mastersegyüttesében, amellyel világ- és Európa-bajnok is lett.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top