nlc.hu
Egészség

Meghalt a menyasszony az esküvőn, a vőlegény a nő húgát vette el

Meghalt a menyasszony az esküvőn, a vőlegény a nő húgát vette feleségül

Morbid döntést hozott a két család, miután a menyasszony meghalt az esküvőn: a vőlegény a halott nő húgát vette feleségül.
Indiai esküvő

Tragédia történt egy esküvőn az indiai Uttar Prades államban található Sanadpurban: a ceremónia közben szívrohamot kapott, összeesett és meghalt a menyasszony. A Surabhi nevű nőt a kiérkező orvos sem tudta megmenteni.

A két család nem tudta, mitévő legyen, de leültek megbeszélni a helyzetet, és valaki felvetette, hogy a halott menyasszony húgát, Nishát kellene hozzáadni a vőlegényhez. A bizarr javaslattal végül mindkét család egyetértett.

A beszámolók szerint Surabhi holttestét nem vitték el a helyszínről, egy szobában feküdt, miközben Manoj Kumar feleségül vette a húgát. A nőt a násznép távozása után temették el.

Nehéz döntés volt a családunk számára. Egy lány holtan fekszik az egyik szobában, miközben a másikban egy másik lány esküvője zajlik. Még soha nem találkoztunk ilyen vegyes érzelmekkel

– mondta el Surabhi nagybátyja, Ajab Singh.

(24.hu)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Vatsal Bhatt)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top