nlc.hu
Egészség

Bement a munkahelyére a lábadozó Covid-beteg

Nem kapott szabadságot, oxigénpalackkal ment be a munkahelyére a lábadozó Covid-beteg

Az indiai férfi azt állítja, hogy a főnökei nem engedték szabadságra, ezért lábadozó Covid-betegként be kellett mennie a munkahelyére.
Nem kapott szabadságot, oxigénpalackkal ment dolgozni a lábadozó Covid-beteg

Arvind Kumar a Punjab Nemzeti Bank egyik fiókjában dolgozik Dzshárkhand államban. Nemrégiben oxigénmaszkban, oxigénpalackot magával cipelve jelent meg a munkahelyén.

Egy videóban felháborodva beszél arról, hogy a főnökei megtagadták tőle a szabadságot, ezért be kellett mennie dolgoznia, pedig még mindig lábadozik a koronavírus-fertőzés miatt, ami korábban az életét is veszélyeztette.

A férfi arról is beszél, hogy az orvosok szerint legalább három hónapra van szüksége a felépüléshez, mert a fertőzés szétterjedt a tüdejében.

A videó nagy felháborodást váltott ki, ezért a bank közleményt adott ki. Ebben azt írják, hogy a férfi már korábban fel akart mondani, de mivel egy belső vizsgálat folyik ellene, ezt megtagadták tőle. Ezért megrendezte az oxigénpalackos jelenetet. Hozzátették, hogy mint a többi Covid-beteget is, úgy Kumart is megilleti a fizetett szabadság, és nem igaz, hogy a felettesei berendelték volna.

A család ennek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy a férfit megfenyegették, hogy ha nem megy be a munkahelyére, levonnak a fizetéséből. A vizsgálatról viszont nem szóltak semmit.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Twitter/Haribansh Sharma)

Koronavírus után: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top