Egészség

A tej? Az tej. – Új proaktív PR-kampányt indít a Tej Terméktanács (x)

Bár a tej az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, és bizonyítottan fontos részét képezi a táplálkozásunknak, mégis sok támadás éri. A tej? Az tej. kampány célja, hogy tisztázza a tejjel kapcsolatos igazságot és legfontosabb tudnivalókat.

A tej? Az tej. - Új proaktív PR-kampányt indít a Tej Terméktanács (x)
A tejhez köthető fenntartások, negatív vélemények többsége információhiányból, téves feltételezésekből származik.

A Tej Terméktanács A tej? Az tej. kampány keretein belül eloszlatja a tévhiteket, felhívja a figyelmet a tejfogyasztás pozitívumaira, és megválaszolja a fogyasztókban leggyakrabban felmerülő kérdéseket a témával kapcsolatban.

Számos tej és tejtermék alternatíva nem mutatja meg saját értékeit, csupán a tejjel szemben pozícionálja magát. Ez azonban nem segíti a megfelelő tájékoztatást.

A tej? Az tej. - Új proaktív PR-kampányt indít a Tej Terméktanács (x)
A tej? Az tej. kommunikációja tényeken és kutatási eredményeken alapszik. A Tej Terméktanács kampányának szakmai partnere a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.

A tej? Az tej. kampány kiemelt témakörei:

A tévhitek felszámolása

A tejjel és tejfogyasztással kapcsolatos rémhírek eloszlatása érdekében a kampány nyíltan beszél a helytelen feltételezésekről, és megosztja a valós tényeket.

A tej szerepe az egészséges táplálkozásban

A tej a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaz. Jól hasznosuló fehérjéket, szénhidrátokat, hasznos zsírokat, vitaminokat, ásványi anyagokat – minderre részletesen kitér a kommunikáció. Mindehhez kapcsolódva a kampány azt is tisztázza, hogy miért ajánlott a tej és tejtermékek napi fogyasztása minden korcsoportnak.

A tej? Az tej. - Új proaktív PR-kampányt indít a Tej Terméktanács (x)
A tej gasztronómiai jelentősége

A tej és tejtermékek ízletesek, számos formában fogyaszthatók, és rengeteg receptünk nehezen nélkülözhető hozzávalói. Így nem okozhat gondot az ajánlott napi mennyiség elfogyasztása.

A tej? Az tej. - Új proaktív PR-kampányt indít a Tej Terméktanács (x)
A kampánnyal a televízióban és online felületeken találkozhatnak a fogyasztók. A www.tejsziv.hu/tejtenyek weboldalon arra is adott a lehetőség, hogy a fogyasztók kérdéseket tegyenek fel a témával kapcsolatban, amelyre dietetikus fog szakértői és hiteles választ adni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top