nlc.hu
Egészség

Befogadott kutyusa mentette meg az életét

Háromlábú, menhelyről befogadott kutyusa mentette meg a nő életét

Kiszagolta a bajt a majd 16 éves állat.

Karen Ethier első látásra beleszeretett Louie-ba, a staffordshire bull terrierbe, akit a saját munkahelyére, egy állatmenhelyre vittek be.

A 10 éves kutyus alultápláltan és összeverten került a gondozókhoz, majd hamarosan Karenhez. Sajnos az egyik lábát már nem lehetett megmenteni, amputálni kellett. Karen ezután hazavitte magához, és többi kutyájához, két másik stafihoz, egy bulldoghoz és egy rottweilerhez.

Háromlábú, menhelyről befogadott kutyusa mentette meg a nő életét

Illusztráció (Pixabay)

Hat évvel azután, hogy Karenhez került, Louie elkezdett furán viselkedni. Ugyanazon a helyen, Karen mellén szagolgatta és a fejével böködni kezdte. Napokig nem hagyta abba. A nő ezért egy zuhanyzás alatt önellenőrzést végzett, és pont ott, ahol a kutya szagolgatta, egy csomót érzett. Kiderült, hármas stádiumú mellrákja van.

Karen tavaly számos kemoterápián és két műtéten esett át, de júniusban volt az utolsó kezelése, és egyelőre úgy tűnik, sikerült legyőznie a kórt.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top