nlc.hu
Egészség

Véletlenül lenyelte az AirPod fülhallgatóját

Véletlenül lenyelte az AirPod fülhallgatóját, aztán hangfelvételt csinált a gyomrában

Miután a nő lenyelte a vezeték nélküli fülhallgatót, a gyomrában készített egy hangjegyzetet a kütyüvel.
AirPod fülhallgató

Egy nő azt állítja, hogy fájdalomcsillapító helyett véletlenül lenyelte a vezeték nélküli AirPod fülhallgatóját, és bemutatta a hangfelvételt, amelyet a kütyü a gyomrában készített.

Carli Bellmer egy TikTok-videóban zokogva mesélte, hogy mi történt vele.

Éppen bebújtam az ágyba. Az egyik kezemben egy Ibuprofen 800, a másikban pedig az egyik AirPodom volt. Bedobtam a számba, a vizes palackomból ráittam, de csak utána jöttem rá, hogy nem az Ibuprofent nyeltem le. Próbáltam kihányni, de nem jön ki, és ebbe beleőrülök

– mondta kétségbeesetten a nő.

@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my ##airpod and an ibuprofen. Here to share awareness ##LevisMusicProject ##fyp

♬ Oh No - Kreepa

Körülbelül 24 óra múlva Carli iPhone-ja jelzett, hogy kapcsolatba lépett a fülhallgatóval. Ez követően a nő még egy hangfelvételt is készített: az AirPod mikrofonjával rögzítette, milyen zajok vannak a testében. Sőt, mielőtt megszakította a kapcsolatot a mobil és a fülhallgató között, rányomott a „Találd meg az AirPodom” gombra, és halkan hallotta a kütyü által kiadott hangot a hasában.

@iamcarliiib

Reply to @k4yb3e here’s the VOICE MEMO sent to @jelb0_

♬ original sound - Carli B

A morbid történet végül szerencsésen zárult: a fülhallgató elhagyta a nő testét. Carli azt mondja, nem találta meg, de érezte, hogy már nincs benne, és a röntgen sem mutatta ki.

A nő szerint nem ő volt az első, aki így járt, és valószínűleg nem is az utolsó, a történetével pedig azért állt ki a nyilvánosság elé, hogy felhívja mások figyelmét.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Pexels/ready made)

Ezeket is lenyelték:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top