nlc.hu
Egészség

Hódi Pamela torznak látta a testét szülés után

Hódi Pamela szülés után még a párja előtt sem vetkőzött meztelenre

Őszintén vallott Hódi Pamela arról, hogyan élte meg a szülés után azt, hogy megváltozott a teste.
Hódi Pamela

Hódi Pamela volt a vendég Lilu YouTube-műsorában, ahol az influenszer őszintén beszélt arról, hogyan alakult át a teste a második gyermekének megszületése után.

Elárulta, hogy szülés után még szerelme, Tóth Bence előtt sem vetkőzött meztelenre.

Annyira brutálisan torz volt a testem szülés után, hogy nem mentem ki napozni, egy fürdőruha nem jött volna fel rám. Én azért eléggé szemérmes vagyok, nekem nagyon számít, hogy Bence még úgy nézzen rám, ahogy én szeretném, ezért nem is nagyon mutatkoztam előtte meztelenül

– vallotta be Hódi Pamela, akinek május elején született meg Evolet Olívia nevű kislánya.

Az influenszer beszélt arról is, hogy nem szenved testképzavarban, de sokszor mélyponton volt a külseje miatt, mert nem azt látta a tükörben, amit szeretett volna. Még 7 kilótól szeretne megszabadulni, de egyelőre nem vitte rá a lélek, hogy elmenjen edzőterembe.

Hódi Pamela elmondta, számára nagyon fontos, hogy a párja azt a nőt lássa szülés után bizonyos idővel, akibe annak idején beleszeretett. Úgy érzi, ez is a feladata, és akkor tud százszázalékos lenni a párkapcsolatában, ha saját magával rendben van.

(Bors)

(Kiemelt kép: Instagram/Hódi Pamela)

Hódi Pamela az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top