nlc.hu
Egészség

Beteg lett a vőlegény, egy bábuval pótolták a lagzin

Ételmérgezést kapott a vőlegény, egy bábuval pótolták a lagzin

Nem akarták lefújni a lakodalmat, ezért egy iPad-fejű, összetákolt bábuval táncolt a menyasszony.
Lakodalom

Nem egészen úgy alakult egy amerikai házaspár lagzija, ahogyan tervezték, a vőlegény ugyanis ételmérgezést kapott és kórházba került.

A menyasszony, Christine Karmire azonban nem esett kétségbe: ha már minden meg volt szervezve, és a vendégek is ott voltak, megtartották a mulatságot.

A vőlegény ugyan nem lehetett velük, de a nő kihozta a maximumot a helyzetből: egy hamarjában összetákolt bábu fejére erősítettek egy iPadet, amin a férje, Gannon fotója volt látható.

A TikTokon megosztott egy vicces és egyben szomorú videót arról, ahogy a bábuval táncol, felvágják a tortát, a vendégek pedig szelfiznek velük.

Az igazi férj persze nagyon sajnálta, hogy ki kellett hagynia a saját lagziját, de ő is azt akarta, hogy párja a családjával és a barátaival legyen. Azóta pedig már teljesen meggyógyult. A nő egyébként később elárulta, hogy már tavaly júliusban összeházasodtak, de a koronavírus-járvány miatt a lakodalmat háromszor el kellett halasztaniuk.

A kommentelők szerint tényleg jópofa volt a menyasszony megoldása, de volt, aki megjegyezte, hogy ő inkább a párja mellett maradt volna a kórházban.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Al Elmes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top