nlc.hu
Egészség

Bangó Margit: Ez lesz a tizenharmadik műtétem

Bangó Margit: „Ez lesz a tizenharmadik műtétem”

Bangó Margitra ezúttal egy kisebb műtét vár, de nagyon izgul.

Egy héttel ezelőtt lemondta az összes fellépését Bangó Margit, ugyanis ismét műteni kell. Akkor azt ígérte, hogy minden elmaradt koncertet bepótol, mindössze egy kis türelmet kér a rajongóitól arra az időre, amíg a műtét után összekapja magát. A Story magazinnak részletesebben nyilatkozott  az operációról. 

„Szerencsére már túl vagyok a nagyobb operáción, ez már csak egy kisebb műtét lesz. Ha minden jól megy, másnap már itthon is lehetek. Nem mondom, hogy nincs bennem félelem vagy nyugtalanság, de bízom a Jóisten kegyelmében és az orvosaimban. (…) Az én életemben rengeteg lelki és fizikai mélypont volt, de eddig mindegyikből sikerült felállnom a hit erejével, ami hegyeket is képes megmozgatni. Most sem tudok mást tenni, csak imádkozni és bízni abban, hogy a sors ismét kegyes lesz hozzám, és hamar túl leszek ezen is. Ez lesz a tizenharmadik műtétem, de voltak már ennél súlyosabb problémáim” – mondta a lapnak Bangó Margit.

Még több részlet a ma megjelent Story magazinban:

Story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top