nlc.hu
Egészség

Korlátlan volt a szusifogyasztás, kórházba került

Úgy bezabált szusiból a korlátlan fogyasztást ígérő étteremben, hogy kórházban kötött ki

Másnap reggelre rosszul lett a fiatal nő, aki rengeteg szusit befalt az all you can eat étteremben.
Szusitál egy nő előtt az étteremben

A 24 éves Danielle Shapiro egy korlátlan fogyasztást kínáló, all you can eat étteremben volt a barátnőjével, ahol fejenként 50 dollárért (16 ezer forint) a vendégek annyi szusit ehettek, amennyit csak akartak.

A fiatal nő a lehető legtöbbet akarta kihozni a pénzéből, ezért befalt 32 szusitekercset, 4 gyozát (japán húsos batyu), egy tál edamame babot, két jalapeño poppert és egy tál miszólevest.

@danielleshap We were rolled out of the restaurant #DisneyPlusVoices #sushi #fyp @amandaakingg ♬ mario sound - mandycap

Nagyjából két órán keresztül tartott a zabálás, és annyira degeszre ették magukat, hogy 30 percet kellett az autóban ülniük, mire hazaindulásra alkalmas állapotba kerültek. Danielle nagyon feszesnek érezte a gyomrát a sok szusitól, fájt a hasa, de nem gondolt semmi komolyra, hiszen rengeteget evett.

Ám amikor másnap hajnalban felébredt, tudta, hogy baj van. A gyomrában és a mellkasában intenzív fájdalmat érzett, és nehezen tudott mély levegőt venni. Kórházba vitték, ahol közölték vele, hogy refluxa van, és gyógyszereket kapott.

@danielleshap

All you can eat sushi gone wrong… 🥴

♬ Originalton - POV’s

A fiatal nő azóta már jól van, és elmondta, hogy a kellemetlen élmény egyáltalán nem vette el a kedvét a szusitól.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Unsplash/j)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top