nlc.hu
Egészség

Elfuserált műtét miatt évek óta nem tudja becsukni a szemét

Kés alá feküdt, és azóta nem tudja becsukni a szemét a 79 éves férfi

A korrekciós műtét sem segített a brit nyugdíjasnak, aki végül egészen Törökországig utazott.

A 79 éves Pete Broadhurst 2019-ben döntött úgy, hogy kés alá fekszik, miután két gyermekének anyja állítólag a külseje miatt szakított vele. A férfi összesen kilenc órát töltött a műtőben, és amikor hazaengedték a kórházból, már sejtette, hogy valami nincs rendben.“Úgy néztem ki, mint akit összevertek. Borzalmas volt, és nem tudtam becsukni a szemem. Egész éjjel rosszul voltam. A műtét utáni napon azt kívántam, bárcsak el se mentem volna.”

Amikor két héttel a műtét után bement a kórházba, hogy eltávolítsák a varratokat, és elmondta az ottani orvosoknak, hogy a szeme nagyon irritált és könnyezik, azt mondták, hogy ez nem szokatlan, majd elmúlnak a kellemetlen tüneteket. Amikor azonban egy másik kórházba ment egy rutin prosztatavizsgálatra, az ottani orvosok észrevették, hogy a szemei nem záródnak rendesen. Ezt követően egy másik kórházban ingyenesen elvégeztek egy korrekciós műtétet, Pete Broadhurst két évvel később még mindig nem tudja teljesen lehunyni a szemét.

A 79 éves férfinak a látása is romlott az elfuserált beavatkozás miatt, már autót sem vezethet.  Sajnos az Egyesült Királyságban az összes magánkórház és klinika elutasította, hogy újra megműtsék Pete Broadhurstöt, mivel a további műtét súlyosbíthatja a állapotát. Az idős férfi ezért Törökországba utazott, ahol át is esett az operáción. 

Orvos és páciens a műtőben

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pexels)

 

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top