nlc.hu
Egészség

Földes László Hobo kigyógyult a koronavírusból

Földes László Hobo: „Ha még egy napig otthon maradok, meghalok”

Földes László négy nap otthoni szenvedés után ment kórházba.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, novemberben kórházba került Földes László. A közösségi oldalán akkor jelezte, hogy a 2021-es koncertjeit lemondja, mert nincs túl jó állapotban. Szerencsére viszonylag hamar meggyógyult, a minap már színpadon állt. Hobo három hónappal a koronavírus legyőzése után fergeteges koncerttel ünnepelte a 77. születésnapját.

„Covidos és súlyos beteg voltam három hónapja, folyamatosan edzettem mindennap fizikailag. Mivel a tüdőmet támadta meg, így légzésgyakorlatokat végeztem, súlyzózok és biciklizek 40 percet. (…) Annyira rosszul voltam három napig, hogy nem fogtam fel a dolgot. Lebegésben voltam és a 4. napon elvittek a kórházba, onnan viszont öt nap után kirúgtak, olyan jól lettem. (…) A dolognak a nehézségéről, a halálközeliségről: azt mondták, ha még egy napig otthon vagyok, akkor meghalok, de én ezt nem éltem meg” – mondta a Tények Plusz kamerái előtt Földes László.

földes lászló hobo

Földes László felépült a koronavírusból (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top