nlc.hu
Egészség

12. gyerekét várja a szlovák házelnök, 10 anya kellett ehhez

Újra apa lesz a szlovák házelnök – 10 nővel jött össze neki a 12 gyerek

Tizenkettedszer lehet apuka Boris Kollár szlovák házelnök. A nem mindennapi teljesítmény tíz nő segítségével jött neki össze.

Babát vár Barbara Richterová, a szlovák házelnök, Boris Kollár párja. Ez még önmagában nem akkora hír, hogy ezzel egy szlovákiai politikus bekerüljön a magyarországi sajtóba, csakhogy Kollárnak már van tizenegy gyereke, a hamarosan születendő baba pedig már a tizenkettedik lesz. Nem kell azonban klasszikus, régimódi nagycsaládra gondolni: a tizenkét gyerek tíz különböző nő által jött össze a politikusnak – írja a 24.hu.

Boris Kollár szlovák házelnök

Tavaly decemberben készült portré Boris Kollár szlovák házelnökről (Fotó: Profimédia)

Az édesanya jelenleg a tizenhatodik hétben van. A Sme Rodina (Család vagyunk) párt politikusa jelenleg 56 éves, igazi Don Juanként tartják számon Szlovákiában. Sose nősült meg, partnerei között színésznőket és szépségkirálynőket is találni. Jelenlegi 32 éves partnerével már van egy közös gyermekük, Artur, de ő még korábban született, ugyanis Artur és a mostani gyerek között Kollárnak még négy különböző nőtől születtek gyermekei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top