nlc.hu
Egészség

Ördög Nóra betegen forgatja az Ázsia Expresszt

„Mindent beszedtem, várom a csodát” – Ördög Nóra lebetegedett az Ázsia Expressz forgatásán

Ilyen állapotban van most a műsorvezető.

Már javában forgatja a TV2 az Ázsia Expressz 3. évadát, a stáb már el is hagyta az utazó reality-show első etapját, azaz Jordániát, hogy Törökországban folytassák a forgatásokat.

Ördög Nóra

Ördög Nóra Jordániában, az Ázsia Expressz 3. első állomásának forgatásán – Forrás: @ordognora / Instagram

Ördög Nóra naponta bejelentkezik egyperces videókkal a közösségi oldalán, összefoglalva az aznapi történéseket. A legutóbbi videójából kiderült, hogy lebetegedett a forgatás alatt, még Jordániában. Megfájdult a torka, majd egy napra rá teljesen elment a műsorvezető hangja.

Ugyan vett be mindenféle gyógyszert és vitamint, de mégis berekedt. “A hangom teljesen elment, sajnos. (…) Kaptam mindenféle gyógyszert. Mindent beszedtem, várom a csodát” – mondta el a szombaton posztolt videójában.

Ördög Nóra férje és gyerekei éppen a napokban utaztak vissza Jordániából Magyarországra, ugyanis nem lesznek végig a műsorvezetővel. Legközelebb egy pár hét múlva jönnek majd Ördög Nóra után, akkor 9 napra. Most 8 napot töltött együtt a család. A műsorvezető korábban így indokolta meg, hogy miért nem lesznek vele végig a gyerekek: “Közel 3 év telt el a második széria óta, a gyerekeim pedig igencsak megnőttek. (…) Már van saját kis életük. Barátok, iskola, különórák“.

Olvass bővebben az Ázsia Expressz 3. szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top