nlc.hu
Egészség

ByeAlex megsérült

ByeAlex megsérült, mankóval lép fel ma este

Nemrég betegség hátráltatta, most sérülés.

ByeAlex a közösségi oldalán jelezte, hogy bár nem tudja, mi történhetett, de nagyon fáj a lába, ezért ma este mankóval lép színpadra.

„Valami történt tegnap a jobb bokámmal, mert fájdalmas ráállnom, nem is igazán megy. Az tuti, hogy nem törés, de… előre jelzem, hogy Kunfehértó: ma este mankóval fogok bicegni a színpadon. sorry…” – írta a zenész, akit nemrég betegség is hátráltatott, ezért egy ideig nem tudott fellépni.

ByeAlex

Fotó: Facebook

„Sajnos megtörtént velem az énekesek rémálma! már napok óta fosul vagyok/voltam, de igyekeztem helyretenni magam; nem sikerült. Jelenleg 0-24 krákogok, sokszor beszélni se tudok összefüggően… Megmaradok persze; de most ezért a hétvégi 2 koncertet nem tudjuk megtartani Miskolcon és Tiszafüreden. Utálom, hogy így kellett döntenem, de ebben az állapotomban nem volna egészséges, és aki ismer engem, tudja, hogy nem szeretek takaréklángon lenni a színpadon” – írta korábban az énekes, aki úgy tűnik, most már sokkal jobban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top