nlc.hu
Egészség

Jégkrém és tej minden étkezéshez

Ez a férfi két dologhoz ragaszkodik minden étkezésnél

A kommentelő imádják a megszállott férfit, aki minden étkezés mellé elfogyaszt egy korsó tejet és egy nagy doboz jégkrémet.
Nagy adag étel és hozzá tej és jégkrém

Bár a változatos étrend nemcsak izgalmas, hanem egészséges is, vannak, akik ragaszkodnak ugyanazokhoz az ételekhez.

Egy William Russell nevű férfi rendszeresen posztol az ételeiről a Council Cuisines nevű Facebook-csoportba. Amellett, hogy mindig hatalmas adagokat készít, a fogások mellől sosem marad el egy korsó tej és egy nagy doboz jégkrém.

Sertéssült szilvával és hoisin mártással? Jöhet a tej és a jégkrém. Kolbász, sült krumpli, tojás és bab? Jól illik hozzá egy korsó tej és egy nagy adag jégkrém. Sajtos sült burgonya, bab és csirkemártogatós? Innen már kitalálod.

A kommentelők egy része nem győzte dicsérni a férfi állhatatosságát, hogy minden egyes étkezésnél ragaszkodik a két dologhoz. Volt, aki egyenesen a hősének nevezte. Persze nem mindenkinek tetszett a furcsa szokás, az egyik hozzászóló azt írta: utálná, ha tejet kellene innia az étkezéshez, főleg, ha mindennap. A sok cukros jégkrém pedig nem éppen az egészséges életmód záloga. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: Facebook/Council Cuisines)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top