nlc.hu
Egészség

Pankrátortól lopott egy férfi és nagyon megbánta

Pankrátortól lopott egy férfi Amerikában és nagyon megbánta

A biztonsági kamera rögzítette, ahogyan Bryan Idol megkergeti, majd földre teperi a tolvajt.

Hatalmasat hibázott egy tolvaj az Egyesült Államokban. A férfi ugyanis ellopta egy nő pénztárcáját, mit sem sejtve arról, hogy a hölgy egy pankrátor, aki szintén pankrátor párjával nem hagyta annyiban a dolgot. Megkeresték, majd elszámoltatták a tettest  – írta meg a New York Post.

Bryan Idol pankrátor éppen készül ellenfelét megütni

Az olasz származású Bryan Idol, amikor nem a ringben harcol, romantikus regények borítójához áll modellt.  (Fotó: NWA)

Bryan Idol és Natalia Markova Nashville-ből utaztak haza repülővel Tampába, ahol forgatáson vettek részt. Az eredetileg orosz származású Natalia az egyik mérkőzés közben megsérült és ezért – elmondása szerint, – nem volt teljesen magánál a hazafelé tartó úton. Amikor leszállt a gépük, észrevette, hogy pénztárcája nincsen meg. Először segítséget kértek a reptér személyzetétől, de kiderült, hogy a tárca nem maradt a gépen.

Ekkor rájöttek, hogy a pénztárcában benne volt többek közt Natalia AirPodja is, ami a látszat ellenére mázli, ugyanis a fülhallgatókat egy applikáció segítségével be tudták mérni. Bár a rendszer először nem találta a kütyüt, tíz perc múlva jelezte, hogy a keresett tárgy ott van a pártól fél órányira egy Walmart élelmiszerboltban. Nos, a pár nem volt rest. Fogtak maguknak egy Ubert és odahajtottak az üzlethez, majd számon kérték a tolvajt.

A férfi, szembesülve azzal, hogy mi is történik, menekülőre fogta, de Bryan Idol – aki amellett, hogy pankrátor, több romantikus könyv borítóján is szerepelt már modellként –utána eredt és a földre teperte mint egy zsák krumplit. Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette az egész jelenetet.

Miközben a férfiak dulakodtak, Natalia kérte a Walmart személyzetét, hogy értesítsék a rendőrséget. A hatóság emberei tíz percen belül kiérkeztek a helyszínre és letartóztatták a tolvajt, aki bevallotta tettét és visszaszolgáltatta a 600 dollárt ( 237 000 forintot) és Natalia hitelkártyáját is tartalmazó pénztárcát jogos tulajdonosának. A pár végül úgy döntött, hogy nem jelenti fel a peches bűnözőt.

Tolvajnak, betörőnek lenni, amellett, hogy mélyen erkölcstelen „karrier választás”, időnként igen veszélyes is. Nemrég egy betörőről írtunk, aki egy skót nagymama házába surrant be, ám rosszul mérte fel áldozatát. A 79 éves Wilma Alma ugyanis rajtakapta és igen alaposan megverte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top